Nu ii mai da atata importanta. O sa vina ea la tine dupa. Asa fac toate se simt placute si isi dau importanta parca ar fi vedete dar nu e asa. Daca vede ca o lasi in pace o sa vin singura
fUNDAA?:O3
Pls ca nu am si eu nici o funda
Daca e genul de fata pe care tu m`ai facut acu` sa-l cred. nu stiu sigur daca chiar ti se potriveste! In primul rand nu mai fii in 4 labute dupa ea! Asta o face pe ea sa se simta cea mai importanta si sa nu te bage in seama deloc. Incearca ca te apropii de ea. sa o faci sa rada, poeziile lasa`le pe mai tarziu.
@sergiu97 - 1) gândeşte, 2) gândeşte mai mult, 3) încearcă să te gândeşti la ceva mai mult decât haine super.
Nu o mai baga in seama asa am patit si eu cu o fata...se simte prea importanta iar cand va vede ca nu mai este atat de importanta pentru tine o sa vina cu boticu pe labute bafta!
Pai in primul rand!)imbracate super 2)vorbeste pe langa ea ca iti plac hainele super 3)da sfautir fetelor cum sa se imbrace 4)fa-o sa rada mult 5)nu fii in 4 labe dupa ea 6)fi tu insuti 7)iti mai dau sfaturi daca imi dai FUNDA...>
Frate exista o metoda... nu o bagi in seama timp de 1 ssapt si daca te intreaba in continu dc nu vrei sa vb cu ea inseamna ca te place daca nu imi pare rau pentru tine
anonim_4396 întreabă: