Da, iubesc, sufar, suspin, zambesc, sunt fericit... Eh ce sa faci cu dragostea asta e greu...
Adorm zambind
Cat despre sacrificii in numele iubirii, depinde ce fel de sacrificii :d si cat de mult iubesti persoana respectiva si daca merita cu adevarat asta...bineinteles demostrandu-ti asta prin fapte nu doar prin vorbe.
Adorm zambind
Cat despre sacrificii in numele iubirii, depinde ce fel de sacrificii :d si cat de mult iubesti persoana respectiva si daca merita cu adevarat asta...bineinteles demostrandu-ti asta prin fapte nu doar prin vorbe.
Numai ca toata viata nu ai nevoie doar de iubire(nu se poate traii doar din asta), asa ca nu poti face sacrificii maxime.
Da, iubesc! Nu stiu daca imi este impartasita, dar dupa semnele pe care la face baiatul la care tin SIGUR MA PLACE! Da, seara adorm zambind, dar si plangand.As face multe sacrificii in numele iubirii, dar... depinde daca persoana respectiva MERITA! :*
Iubesc si sunt iubita
Seara adorm suspinand si sperand sa-l visez
Iar dimineata ma trezesc zambind ca am visat cu el
Cat despre sacrifici, as face orice in momentul de fata, doar sa fie el fericit
Sincer...cred ca as face orice(ma rog... aproape orice...in limita posibilitatilor)...atata timp cat stiu ca si acea persoana ma iubeste la randul ei.
In general dragostea cere sacrificii. Dar sa faci in asa fel incit sa nu te orbeasca, sa nu sacrifici ceva ce te va marca mai tirziu. Pentru mine o dragoste adevarata este aceia cind stau linga cel iubit in momente grele la fel ca si in momentele bune, altii o numesc sacrificiu ...eu o numesc dragoste