anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubesti pe cineva.Acel cineva nu te baga in seama.Asta inseamna ca te place?(as vrea eu sa ma placa sebastian...love strucklove strucklove strucklove struck

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Uneori,baietii isi arata afectiunea in felul asta (cei timizi,de obicei)...e posibil sa te placa.Tu in ce fel il abordezi? Il ignori si tu, sau il sufoci? Daca e prima varianta, nu prea are cum sa te observe.Trebuie sa te mai duci si tu din cand in cand sa-l abordezi, cu intrebari de genul "Ce faci?"..."Cum a fost vacanta?"etc.Iar daca e a doua varianta, nici asa nu e bine.Nu trebuie sa sari pe el, ofera-i spatiu! Sper ca te-am ajutat.

4 răspunsuri:
| Acadeeeaa a răspuns:

Daca nu te baga in seama nu cred ca te place.happy

| Liquify a răspuns:

Cand iti place de cineva cauti prilejuri sa discuti cu persoana respectiva... Deci daca nu te baga in seama nu prea are cum sa te placa.

| BlancaFantasma a răspuns:

Sebastian! ce nume frumos arelove struck
Nu cred ca te place, sorry.Incearca sa vorbesti cu el cate ceva sa vezi cum iti raspunde si cum te priveste.
Daca raspunde evaziv si nu zambeste deloc cand vorbesti cu el, clar nu te place lasa`l in pace.

| xLemonish a răspuns:

Deci eu il iubesc love struck pe Bruno Mars la nebuniee. love struck Si ii tot scriu pe Facebook si Twitter. Nu`mi raspunde straight face La chat nu ma baga in seama, deci ma place`. rolling on the floor) Oh te roog. Esti patetica. happy