| cornel a întrebat:

Iubesti pentru bani sau din interes?

26 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Se poate numai asa?!

Daca in lumea ta da, atunci muta-te pe alta planeta!

| Bacemi a răspuns:

E drept ca daca aflu ca o fata are ceva bani sau o relatie cu ea prezinta diverse avantaje as fi ceva mai motivat. Dar asta nu inseamna ca as sta cu oricine. As sta doar cu o fata care ma apreciaza si care corespunde cat de cat standardelor mele nu foarte ridicate dar totusi existente.

| Alisa a răspuns:

Iubesc din inima, din suflet cu toata fiinta mea!

| fabiola a răspuns:

Moneda sufletului nu este banul!

| TąNyą a răspuns:

Niciuna. Prefer să rămân singură decât să fac aşa.

FantaSZy.

| nobody_9468 a răspuns:

Eu...nu iubesc!
happy
N-am pe cine, de fapt, ideea e ca nu vreau sa investesc sentimente, sau de fapt n-am chef de iubire acum.Sa vina cand vrea ea, numai sa vina!
De cand vreau si eu sa simt fluturasi in stomac si nu mai vine momentul acelastraight facehappy.

Bafta.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Il iubesc pentru ceea ce este el.Nu ma incalzesc banii

| madagascar a răspuns:

Iubesc din inima si pentru inima

regis
| regis a răspuns:

Interesante optiuni... A spus-o un geniu si nu indraznesc sa il contrazic: nu tot ceea ce poate fi numarat conteaza si nu tot ceea ce conteaza poate fi numarat.
De un singur lucru sunt sigur: nu sunt suficient de bogat pentru ca altii sa ma iubeasca pe mine pentru bani.

| anna01 a răspuns:

Iubesti din interes pentru bani, din interes afectiv, din interes sexual. Ce placere cand toate trei formeaza un tot, nu crezi?

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns:

Inseamna exact acelasi lucru.Sunt sinonime cele doua: "pentru bani"="din interes".
In alta ordine de idei, ma consider( de fapt nu numai eu, ci si alte pers care ma cunosc) o persoana profunda, capabila doar de sentimente curate, pure. big grin

| mosu_9772 a răspuns:

Iubirea adevarata nu exista atunci cand la acea persoana vezi doar bani

| babygyrl a răspuns:

Nu, nici o varianta.Acum mai nou vedem peste tot perosane care iubesc ori banii altei persoane sau iubesc din interes. Eu iubesc cu inima si e cel mai bine.

| SEAL a răspuns:

Alege din astea 2, 1 si pentru mine

| Missy_4676 a răspuns:

Din interesul inimii, da.

| luana1 a răspuns:

Nu poti iubi pentru bani.Este o aberatie. Cel mult poti sta cu cineva pentru bani. Poti sta, nu iubi. Iubesti si atat.

| Georgiiiii a răspuns:

Nici una nici altatongue
si app cam amandoua inseamna acelasi lucru nu crezithinking

| maduts a răspuns:

E acelasi lucru laughing

| gossipgirl_2584 a răspuns:

Iubesc pentru ca e frumos sa iubesti si sa fii iubit tongue
tu dc iubesti?

Răspuns utilizator avertizat
| Beibiiii a răspuns:

Daca iubesc pentru bani sau din interes?happy
Clar niciuna din variante.in primul rand nu ai cum sa iubesti doar pentru ca o persoana are bani, aia nu se poate numi iubire ci minciuna, iar din interes ...nu ai cum sa ajungi sa iubesti din chestia asta sau poate da, exista si oameni materialisti si oameni obsedatihappy.

| märzblume a răspuns:

E o contradictie de termeni. S-a deteriorat atat de mult semnificatia verbului a iubi incat chiar e pus alaturi de bani sau alte "interese". Sau e confundata teribil cu atractia fizica (nu ca aceasta n-ar avea rolul ei). Asculta definitia DRAGOSTEI de la o pereche de o varsta onorabila, care se tin de mana si radiaza o asa multumire care nu pot decat sa uimeasca. oamenii care au petrecut decenii alaturi de unul si acelasi partener au invata ca iubirea creste, nu se altereaza, nu se plictiseste niciodata, ci descopera., iubirea sustine si nu critica, in fiecare rid ei gasesc amintiri in care s-a plans sau s-a ras si toate acestea in doi. "Dragostea este lung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de nelegiuire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragoste nu va pieri niciodata."(1 Corinteni 13:4-8) Acesta defintie desavarsita implica mai multe domenii, nu doar dragostea romantica, iar daca am aplica-o in toata viata noastra... s-ar da raspuns la o alta intrebare a multora:"Va fi vreodata o lume mai buna?" DA incepe cu mine, cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astea da, alternative, de ce? Nu te poti decide ce sa alegi? N-ai mentionat ce tip de interes, ca eu ma gandesc la unul artistic!
laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici una nici altahappy
Iubesc pentru ca asa simt, nu pentru lucruri materiale sau imateriale!
Banii nu tin o relatie daca nu exista iubire(valabil in cazul meu). Atunci cand ai iubire, alaturi de persoana potrivita poti strange o suma de banihappy.
Daca umblii dupa inters, cu ala ramai.Iti atingi scopul si apoi ce? Ii dai papucii? Deh...nu-i genul meu si mi se pare o mare tampenie, insa exista multe carora le place astarolling eyes, sa se cupleze pentru banistraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare e si asta?

| Pisoi122 a răspuns:

Din interes. e logic...doar nu iubesti pe bani.laughing)). adica asa stiu eu. dar acum nu stiu. sper ca te-am ajutat.tonguetonguetongue

Întrebări similare