Sa sti ca daca nu ai iubit niciodata inseamna ca nu ai trait niciodata. sa stii ca nu toate persoanele pe care le iubesti tu trebuie sa te iubeasca. si totusi sa iubesti este sa te bucuri si de cel mai mic gest venit din partea persoanei iubite, poate ea nu te iubeste dar in fiecare zi ramai cu speranta ca poate intr-o zi o sa te iubeasca si o sa stima ce simti tu, si visezi la ziua aceea si ea iti da fericirea de care ai nevoie pentru a continua la nesfarsit sa iubesti si sa iubesti.
Nu iubesc, daca nu iubesti in viata traiesti pedegeaba eu recunosc asta traiesc din plictiseala dar mai sunt momente in care ma distrez acasa la ps3
Nu stiu.
tot speri
pana cand
nu mai poti spera
suferi
suferi
suferi
si de-aici nu mai stiu
Ma iubesc pe mine si asta e cel mai important lucru.Imi iubesc parintii si primesc inapoi aceeasi dragoste.In rest, nu conteaza
[SeNyS]
Toata viata speram la ceva, daca nu e iubire e altceva si totusi speram. Nu mereu sperantele devin realitate, alteori se transforma in vise si timpul ni le naruie, dispar ca si cum nu au fost niciodata... Dar asa e viata, plina de sperante care te ambitioneaza, te incalzesc, te bucura. sa stii ca ce pierzi pe o parte castigi pe alta. Poate vei suferi in zadar pentru o persoana pentru ca apoi sa primesti iubire din partea altcuiva inzecita. Dar asa e viata... ciudata si de neinteles
Doamne, ce n-as da sa iubesc pe careva... Bucura-te de ceea ce simti, ce sa zic!
@Lost0in0your0memories :nici sa speri la infinit nu poti, trece viata pe langa tine sperand si sperand si sperand la cineva care abia daca stie de existenta ta, e greu, e frumos, e dureros. e cum e. dar trece si ramane doar indiferenta!
Nu se stie niciodata daca esti iubit sau nu... Poate exista undeva acolo cineva care te iubeste fara sa stii.Acelasi lucru se ti se poate intampla si tie, sa iubesti pe cineva care nu iti da importanta, dar in acel timp sa fii iubit de o persoana pe care tu nici macar nu o cunosti.
papatukjatlekjulk întreabă: