Si eu am momente din astea...adica acum il iubesc iar cand imi greseste q ceva urat ajung usor, usor sa il urasc si sa vreau sa ma lase in pace!
Da, dar foarte curand vei avea de ales, dupa cum am avut si eu si poate multi altii. asta este mai mult decat dragoste : este pasiune. cred ca o discutie ff sincera ar inlatura aceasta dilema si ar limpezi apele, altfel...
Mi s-a intamplat si mie ceva in genul asta.asta vara am iubit foarte mult un baiat.si el m-a iubit pe mine dar apoi m-a parasit si nici acum nu stiu motivul. timp de o luna de zile am plans si am suferit pentru el.il iubeam dar in acelasi timp il si uram pentru cate lucruri me-a facut.cu greu am uitat de el. daca nu era Dumnezeu langa mine nici acul nu il uitam.
Ne incadram printre oamenii gelosi. avem iesiri din diferite cauze... o iubesc dar cateodata imi "trage cate o palma"(vorbind la figurat) peste fata de imi ies si eu din fire. dar este trecator. in cateva min ajug sa o iubesc din nou
Jignirea tine de educatie, daca faci asa ceva celalalt chiar daca iarta nu uita, daca o urasti inseamna ca nu este iubire
Nustiu cum te numesti dar precis nu,, cami,, eu acum iubesc sinu nu asa in joaca e totul serios pentru ca sunt serios.Eu spre exemplu nu cred in ceea ce spui ca in acelasi timp sa iubesti si sa urasti, pentru ca IUBIREA e cel mai important lucru in veata unui om. Daca ai spus asa cred ca in relatia ta ceva nu-i bun si te-as sfatui sa imbunatatesti lucrurile cit nu e prea tirziu! pa pa
Pt ▼ANDRUŞA: de unde stii ca nu ma cheama cami ? .de fapt ai dreptate, camelia-n buletin
lovem3 întreabă: