| Ofiintă a întrebat:

Iubire sau doar o simpla iluzie?
Cum va dati seama?

Răspuns Câştigător
| WhisperSsS a răspuns:

Alohaa!

De cele mai multe ori chiar nu iti poti da seama daca ceea ce simte cineva pentru tine este intr-adevar iubire sau este doar o iluzie pe care cuvintele lui te`au facut sa o alimentezi... Dragostea este un vis frumos. Dar si visele frumoase au un sfarsit. Cand moare un vis de cele mai multe ori se naste un cosmar.
Eu cred ca destinul uneori joaca feste si dragostea ii este un complice acestui destin.
CONCLUZIA: Unii oameni pot juca un teatru atat de sincer incat nici noi nu ne putem da seama care sunt adevaratele lui intentii. Tot ce putem face este sa fim cat mai retinuti pentru ca mai tarziu sa nu suferim din cauza neatentiei cu care am tratat situatia.

Ai multa grija de tine! Sa fii foarte atenta. Aparentele inseala!

8 răspunsuri:
| Elvina a răspuns:

Iubire- cine te iubeste, te iubeste asa cum esti, nu vrea sa te schimbi, te pretuieste, te sprijina, te alinta.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Depinde cat de visătoare esti si, mai ales, cât de mult, poti deosebi visul de realitate.
Iubirea e ceva concret, iluzia este doar... amăgire.

| Ofiintă explică (pentru floresdemayo):

Adevart ce zici, dar de foarte multe ori ne simtim atrase de cineva, ii vedem numai punctele pozitive, il credem mult mai bun decat este si dupa 2 ani nu mai stim ce era cu noi, pentru ca nu mai simtim nimic pentru persoana respectiva desi era sa murim dupa el.

| floresdemayo a răspuns (pentru Ofiintă):

Oare era nevoie de 2 ani? Era nevoie de prelungirea visului cand ai vazut ca incet-incet visul tau capătă aspecte de cosmar?

| WhatheWow a răspuns:

Daca-mi zboara fluturi prin stomac e o realitate, daca nu, e doar o iluzie!

| Ofiintă explică (pentru WhatheWow):

Cred ca mereu simtim fluturi in stomac dar poate fi ceva inselator.

| AtashiNoBakaDesu a răspuns:

Cand doar placi pe cineva, ai fluturi in stomac, si ai impresia ca persoana de langa tine e cea mai perfecta.
Cand iubesti cu adevarat, esti constient de calitatile si defectele acelei pesoane, si o accepti si o iubesti asa cum e

| THESNIPERS7 a răspuns:

Cum a zis si elvina dar adaug ceva cand esti langa persoana iubita simti un sentiment ciudat e greu de explicat!