anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubirea este cel mai frumos lucru caruia i se poate intampla unui om, numai eu nu pot avea parte de asa ceva sad

9 răspunsuri:
| Lorrain a răspuns:

Nu-i adevarat! Fiecare are un "suflet pereche" trebuie doar sa cauti si o sa gasesti!

| Areen a răspuns:

Heeei :*
Fiecare om are sortit o dragoste in viata big grin

| agentX99 a răspuns:

Nu vreau sa fie un comm stupid, sau sa fiu rea, dar... 1. nu este intrebare. 2. ce ne pasa? si daca nu ai parte, sa nu te mai aud ca zici ca nu exista nimeni care sa te iubeasca/te va iubi. suntem aprox 7 miliarde de oameni. sigur, dar sigur, e cineva pentru tine. pana atunci, mai ineacati amarul cu www.9gag.com e un site cu poze funny.

| CripteX a răspuns:

Pai mersi ca mi-ai amintit. Tocmai reusisem sa uit...

| A12NDRA a răspuns:

Da pai, daca @CripteX s-a referit la ce ma gan desc eu are dreptate, probabil nu esti singurul care sufera din dragoste fiecare trece prin asa ceva, unii mai mult din pacate....crede-ma stiu cum e.Ai impresia ca toata lumea poate fi fericita numai tu nu? Da...categoric stiu cum e!

| yourdream22 a răspuns:

Nui adevarat, eu am 16 ani si sunt fata, dar inca nu m-am iubit cu nici un baiat, si nu de asta ca sunt urata si pentru ca mie numi mi-a placut de nici un baiat care imi propunea sa ies cu el )
Multe fete ma intreaba cand am de gand sa ma intalnesc cu vre un baiat, dar eu le zambesc si le spun ca cand am sa simt eu ca acela e alesul inimii mele atunci, din partea mea asta poate sa fie si la 20 de ani CHIAR NU IMI PASA, deocamdata ma bucur de coplimente si de zambetele lor de ademeneala care nu au efect asupra meahappy

| KeporLove a răspuns:

Faza este ca in generatile din zilele de azi nu ma prea se stie cand "iubesti" sunt foarte multe "fantezi" create de subconstientu tau care te inpinge sa te dai la multe fete si sa pari penibil. Ceea ce nu trebuie.
Dupa cum am postat eu in intrebarile anterioare sunt un baiat timid care a inceput sa aiba "sentimente" fata de o prietena apropiata. Eu i-am spus ce simt pentru ea. Ea odata ce i-am spus aceste lucri de ce nu incearca sa le inteleaga sa nu fie ironica?

Pentru a simti Iubirea e nevoie de 2 persoane aicia. Odata ce tu ti la o persoana foarte mult "Iubire" si ea te trateaza cu indiferenta si nu i-a inserios spusele tale, sentimentele de iubire scad.

Sfat: Ai cazut intr-o depresie incare crezi ca tu nu esti iubit. o sa iti dai seama ca esti iubit de cineva la un moment dat. Poti sa incerci sa faci "simpati" fata de cateva persoane si restul merge de la sine. Incearca sa vorbesti cu fetele din gasca ta de prieteni. Incearca sa isi cu baieti de la tine din clasa, incearca sa te schimbi putin fi mai "rebel" lasa calculatorul

| AngelGirl5 a răspuns:

Nu esti singurul / singura...

| Claudiu28 a răspuns:

Ghinion laughing