| trista_5619 a întrebat:

Iubirea – este un sentiment unic, pe care il simti atunci cind nici nu te astepti, este o surpriza enorma de la Dumnezeu. Este ceva ce iti da fiori prin tot corpul, te face sa zbori fara aripi, si te face sa simti ceva ce nu poti uita niciodata.
Ti se taie rasuflarea cind se apropie de tine si simti cum zboara fluturasii in stomac, ti se infierbinta inima si trupul cind te atinge, te imbratiseaza, te saruta, te mangaie…
Este un sentiment ce te invata multe lucruri pe care nici macar nu stiai ca exista. Te face sa crezi ca nimeni nu-ti poate face sa simti ceea ce te-a facut el sa simti.
Te ridica pana in al douasprezecelea cer si te face sa crezi ca esti cea mai fericita, mai iubita si norocoasa ca il ai pe el…
Iubirea este un cuvint atit de mic, dar in el ascunde o galaxie infinita de sentimente, placeri, sperante…. intr-un cuvint, cuprinde intregul Univers al gandurilor si amintirilor …
salutare la toti! ((nu vreau sa ma laud, dar vreau si eu sa va arat ce simt cu adevarat pentru o persoana importanta)):
Iubirea - te face sa crezi ca fara el nu poti sa traiesti pe lume, fara jumatatea inimii tale, ca doar nimeni nu traieste doar cu o bucata…
Iubirea te face sa vrei sa-l vezi mai des, mai mult, sa-l simti mereu langa tine, te face sa mai vrei o imbratisare, te face sa crezi ca nu mai ai rabdare………. P. S. v-a placut?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Da! Si ce-ai uitat sa spui sau nu ai realizat asta:iubirea face din tine un poet,un scriitor,te face mai bun, mai generos, mai increzator.Sa ai parte de iubire, dar sa si daruiesti!

5 răspunsuri:
| NoChanceForUs a răspuns:

P.S. mi-a placut doar partea de final in care ai descris cum iubesti tu.happy Cat despre surprizele din ou` Kinder de la dumnezeu si galaxia infinita...nu stiu ce sa zic.Il aprob pe nenea ala de a zis ca nu prea e sigur ca e infinita.Deci asa si cu dragostea.Un studiu arata ca ea dureaza cam un an.Da da,aia de o descrii tu aici si te face sa simti fluturi in stomac datorita endorfinei si serotoninei(sentimentul asta e doar un mod de-al organismului de-a te face sa-ti mai placa si viata,adica ce naiba!).Nu degeaba se zice ca adolescentii de obicei nu prea stiu ce-i iubirea pentru ca se arunca cu capul inainte, nu ca la bomba atomica (cacofonie intentionata, atentie!) cand te ingropi cu picioarele spre ea.

| DorelSudoru a răspuns:

De ce atata scris... Daca vrei fluturasi si sa ajungi in al 12 cer ia niste marijuanalaughing
Nu, nu mi-a placut deoarece puteai sa zici asta fara sa te complici...in maxin 5 cuvinte...

| trista_5619 explică:

In primul rand LightYagamiDN eu nu am spus ca vreau,,, ci ca am ajuns deja acolo simtind iubirea, si nu cu marijuana ceea a ta! Dar daca tu nu stii ce-i asta iubire, nu am ce-ti face. In plus ca sa descrii ceea ce simti cu adevarat, nu-ti ajung maxim 5 cuvinte cum ai spus tu.ci scrii fara sa-ti dai seama cat de mult ai scris, asta doar atunci cand simti ceva. nu poti sa scrii ceva ce nu simti, decat in 5 cuvinte maxim...

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Frumos, toti zic '' Eh iubire ''; '' nu exista asa ceva '' cand ai dat de ea nici ca mai scapi!

| ParanoidOwl a răspuns:

Iubirea, aceasta stare euforica de-a dreptul divina, nu e provocata decat de cateva banale reactii chimice din creier, practic o ciorba de hormoni. by the way, there is no god, zana maseluta l-a impuscat.