Da! Si ce-ai uitat sa spui sau nu ai realizat asta:iubirea face din tine un poet,un scriitor,te face mai bun, mai generos, mai increzator.Sa ai parte de iubire, dar sa si daruiesti!
P.S. mi-a placut doar partea de final in care ai descris cum iubesti tu. Cat despre surprizele din ou` Kinder de la dumnezeu si galaxia infinita...nu stiu ce sa zic.Il aprob pe nenea ala de a zis ca nu prea e sigur ca e infinita.Deci asa si cu dragostea.Un studiu arata ca ea dureaza cam un an.Da da,aia de o descrii tu aici si te face sa simti fluturi in stomac datorita endorfinei si serotoninei(sentimentul asta e doar un mod de-al organismului de-a te face sa-ti mai placa si viata,adica ce naiba!).Nu degeaba se zice ca adolescentii de obicei nu prea stiu ce-i iubirea pentru ca se arunca cu capul inainte, nu ca la bomba atomica (cacofonie intentionata, atentie!) cand te ingropi cu picioarele spre ea.
De ce atata scris... Daca vrei fluturasi si sa ajungi in al 12 cer ia niste marijuana
Nu, nu mi-a placut deoarece puteai sa zici asta fara sa te complici...in maxin 5 cuvinte...
In primul rand LightYagamiDN eu nu am spus ca vreau,,, ci ca am ajuns deja acolo simtind iubirea, si nu cu marijuana ceea a ta! Dar daca tu nu stii ce-i asta iubire, nu am ce-ti face. In plus ca sa descrii ceea ce simti cu adevarat, nu-ti ajung maxim 5 cuvinte cum ai spus tu.ci scrii fara sa-ti dai seama cat de mult ai scris, asta doar atunci cand simti ceva. nu poti sa scrii ceva ce nu simti, decat in 5 cuvinte maxim...
Frumos, toti zic '' Eh iubire ''; '' nu exista asa ceva '' cand ai dat de ea nici ca mai scapi!
Iubirea, aceasta stare euforica de-a dreptul divina, nu e provocata decat de cateva banale reactii chimice din creier, practic o ciorba de hormoni. by the way, there is no god, zana maseluta l-a impuscat.