Iubirea nu inseamna sacrificiu, iubirea inseamna intelegere.
Daca vorbim de sacrificii aia deja e o relatie cu potential toxic.
Acum desigur, asta e opinia mea.
Parerea mea este ca iubirea nu cere sacrificii adica nu sunt percepute asa pentru ca tot ce faci este ca simti sa faci totul din iubire.
Ma bucur, dar tu ce sacrifici ai facut?
Nu am facut.Si oricum nu ti le-as fi zis tie.
Normal ca nu, eu sunt de la fbi o sa informez toata planeta despre sacrificiul tau
Nu te prinde sarcasmul.
Curiozitatea a omorat pisica, stii, nu?
Sa stiu ca mor si aflu adevarul decat sa traiesc in minciuna
Aproape te-am crezut))
Ne potrivim observ
Buna gluma
Amuzant ca e vrei sa pari ironica, ca-l iei pe Ray peste picior, dar cand colo esti prezenta la toate intrebarile lui.
Mda.E foarte amuzant.Ma bucur ca te fac sa razi si iti inveselesc trista existenta))
'Darkillusion' si mai condamni pe altii ca ar avea o viata trista cand tu mai ai putin si umbli cu lama dupa tine/
Drimmi,roaga-te sa nu prinzi zilele in care ma voi taia eu cu lama.Probabil trebuie sa izbucneasca o catastrofa mondiala ca sa se intample asa ceva.Si nici in cazul asta nu cred ca m-as taia."DarkIllusion"are cu totul o alta semnificatie.Nu e ca ma astept sa o intelegi, dar abtine-te macar.Nu de alta, dar prostia nu e ceva cu care sa te mandresti))
Corect,vad ca tu deja semnalizezi tot mai mult...cu mandrie.
Dragul de tineEsti ca un copil care bate din palme cand crede ca spune ceva inteligent.
Prea evoluate replicile mele pentru mintea ta, cam asa s-ar traduce.
Nu-ti fa iluzii)).Ca sa ai replici evoluate, trebuie sa fii tu mai intai evoluat si nu e cazul.
Nu-mi bat capul cu tine,, ti-am dat suficienta atentie/
In oarecare masura da, iubirea inseamna sacrificiu. Pentru persoana iubita am dat tot, cand ma spun "tot", include atat sentimental cat si financiar.
Iubirea nu inseamna sacrificiu, este gresit sa crezi asta. Atunci cand iubesti vrei sa il faci pe celalalt fericit, nu sacrifici nimic, pur si simplu alegi sa faci si unele lucruri pe care poate nu le-ai mai facut pana in acel moment. Nimeni nu te obliga sa faci ceva, pur si simplu o faci pentru ca asta vrei, asta iti doresti, asta simti.
Fiecare om are generalizarile lui mariana
anemona18ida întreabă:
Antraxxxu întreabă:
Anonima17191 întreabă: