Ai 30 de ani si esti inca virgina. Mai rar asa ceva.
Esti urâtă sau de ce nu iti place iubirea?
Aia cu urata o scotea numai un prost coclit ca tine. Daca te uiti si pe strada, vezi si urati combinati.
Alo, păpușa, eu ti-am dat un exemplu general.
Nu am spus-o ca pe o jignire.
Dar se pare că ai mari probleme de socializare cu cei din jur.
Nu mai vorbesc de partea sentimentală.
Buna.Nimic anormal aici. Unii oameni sunt facuti pentru a-si alege cariera sau orice altceva in locul relatiilor romantice/casatoriei etc. Poate ca in Romania lumea arata cu degetul si barfeste la maxim, insa in alte tari exista mai mult bun simt si intelegere, fiind o alegere comuna, obisnuita.
Ai mai pus intrebarea asta, si nu stiu exact daca vrei validare sau vrei sa iti spuna lumea ca nu faci bine ce faci.
Daca ma intrebi pe mine, gandirea ta este a calcatorilor pe cadavre. Cei manati de vanitate.
Nimic nu dureaza pe vecie, si chiar daca ipotetic o sa ajungi sa ai o "pozitie sociala remarcabila" (desi let's face it, vedete sau ministri sau castigatori de premii Nobel nu prea au/au avut/vor avea cont pe TPU), la un moment dat o sa se duca si aia. Poof! It's gone. Poate mai repede decat crezi, chestiile astea sunt castele de carti, se prabusesc cand te astepti mai putin.
Si daca pana atunci nu te-ai prins, golul ala imens din interiorul tau pe care ai incercat sa-l umpli toata viata cu bani, statut, faima, avere sau alte maruntisuri insignifiante ca astea, e tot acolo, a fost tot timpul acolo si va ramane acolo. Pentru ca el poate fi umplut doar cu emotie, sentimente, amintiri frumoase. Stii tu, cum ar fi cand iti vezi copilul pentru prima oara si iti dai seama ca e cat antebratul tau si il poti tine cu o singura mana, ca pe o pisica galagioasa. Sau cum ar fi ca atunci cand te imbratiseaza cat poate el de strans dupa ce a venit plangand de la joaca pentru ca si-a julit un genunchi si tu l-ai linistit. Sau cum ar fi sa adormi obosita in bratele celui care te iubeste intr-un cort dupa o zi de mers pe munte. Sau cum ar fi sa plangi pe umarul lui cand ai impresia ca e prea mult, ca ai obosit, ca nu mai poti, versus sa stai privind in neant sau intr-un ecran, intr-un apartament mare, luxos, plin cu nimic.
Sau poate nu stii. Sau poate te prefaci ca nu stii. "In fond astea sunt doar cacaturi sentimentale. Nu ai nevoie de ele. Stii tu mai bine. Ce mare chestie?"
Singura nu o sa intelegi niciodata ce inseamna sa simti. Punct. Poti fi impacata, linistita, poate chiar fericita, dar la final o sa-ti dai seama ca ai trait pe jumatate sau nici atat. Iubirea te schimba. Te face sa intelegi totul altfel. Iti deschide parti din tine pe care nu stiai ca le ai. Sunt mereu parti bune? Nu. Nu sunt. Dar dupa ce iubesti, o sa-ti dai seama ca inainte nu ai inteles complet o carte. Un film. Muzica.
Stiu ca pentru tine inseamna fix zero ce scriu eu acum. Si ca nu intelegi ce desciu eu si nu te incearca nicio emotie. Dar poate ar trebui sa te intrebi de ce nu intelegi.
Sa treci prin viata singura e ca si cum ai locui in Piramida lui Keops si nu ai trece niciodata de primul coridor. Te poti rataci mergand mai departe? Da, cu absoluta siguranta. Si bineinteles, e mai comod si mai sigur sa stai acolo, la intrare, unde stii fiecare hieroglifa de pe fiecare perete, de pe fiecare piatra. Privind mereu in jos, nu cumva sa vezi ce e e mai departe, cu mainile pe urechi, nu cumva sa auzi ceva care sa te cheme. Dar emotia, aventura, istoria, aurul, bucuria, sunt adanc ascunse in acea piramida. Cei mai putin norocosi se ratacesc prin camere oarecare toata viata. Poate nici nu ajung sa vada "sala cea mare". Dar la final, pana si ei vor avea mai multa satisfactie decat tine care ai ramas la intrare, intr-un turn gol, din ce in ce mai inalt, pe care il construiesti in speranta ca vei uita ca de fapt stai pe loc.
Tic. Tac. Tic. Tac. Tic...
Nu vreau validare si nimic de genul, mila si alte cacaturi. Vreau sa inteleg ce dracu este asa supraestimata iubirea asta dintre doi oameni care pe mine efectiv ma lasa scarbita. Toata povestea aia pe care ai scris-o, toate cuvintele alea "frumoase" m-au lasat rece, nu mi-au provocat niciun sentiment. Aia cu copilul m-a facut totusi sa strang din nas, mi se pare oribil sa am copil. Nu imi plac in general, imi vine sa le dau un șut la toti.
In afara de asta, confirm ca toata porcaria aia cu iubirea si familia e doar zona voastra de confort, ca sa nu va chinuiti sa razbateti la ceva mai sus, mai maret. Cum ar fi o viata luxoasa. Cu glorie. E greu in draci sa ajungi asa sus, dar oricand aleg drumul asta decat un tampit de barbat si cativa plozi.
Nu vrei validare sau mila? Dar ce vrei? Ce sperai sa obtii cu postarea ta? Ai cerut pareri. Ai obtinut pareri.
Draga mea, iti reamintesc. Esti pe TPU. Literalmente in gloata. Nu esti nici macar pe treapta 1 din cele 1000 pe care vrei tu sa le urci. Lux? Glorie? Wake the f_ck up! Pardon my french, dar ma c@c pe el lux. Ma doare in dos de glorie. Si nici tu nu o sa le ai niciodata.
Stiam deja asta, dar e clar ca nu stii nimic despre iubire si tocmai ai dovedit-o daca ai impresia ca ea e zona de confort. E un kk_t Intreaba pe oricine a avut curajul sa o experimenteze. E fix opusul. Pari suficient de inteligenta ca macar sa iti deschizi ochii si sa folosesti macar logica. Tu nici nu vrei sa incerci, sa te expui, sa fii vulnerabila si ma iei pe mine cu "zona noastra de confort".
"E greu in draci sa ajungi asa sus, dar oricand aleg drumul asta"
Alegi pe dracu, alegi sa stai la intersectia cu drumul ala si sa iti imaginezi ca il strabati. Alegi sa te minti singura imaginandu-ti ca ai raspunsurile. You ain't got sh_t darling. De asta tot intrebi.
A, si normal ca te lasa rece toate astea. Normal ca nu intelegi. Si nu o sa intelegi decat atunci cand treci prin astea. Nimeni nu intelege din cuvinte si imagini, desi unii isi imagineaza ca pot. Intelegi cand traiesti.
Asa ca incearca, traieste, si apoi vezi cine era de fapt in zona de confort.
*LATER EDIT, pentru ca m-ai blocat. Asta apropo de abilitatile tale "sociale". Ce gluma ieftina. Si de judecata. Alta mizerie.
Btw, imi place si cum va atacati voi pe engleza cand nu aveti alte argumente de kk_t. Daca vrei iti traduc, scumpy.
"Pustache". Pentru ca aparent ne spargem in figuri, am 35 de ani, am terminat Facultatea De Constructii pe profil de Inginerie Civila in 2010 si anul care vine imi dau a doua licenta la Facultatea de Educatie Fizica si Sport pe Sport si Performanta Motrica. Facultate pe care o fac pur de hobby si pentru ca pot. Am luat aproape 10 in bac, ca idee. Am un job bine platit, apartament, masina noua si o familie. Asa ca "sunt la medicina ba baiete", inseamna fix jacksh_t pentru mine, ca tot iti place engleza.
Ca te-ai apucat sa ma insulti spune multe despre nivelul tau, cu care "nu as indrazni eu sa ma compar". Mi-e un pic de scarba asa de cata infatuare incape in ego-ul tau obosit. Mai coboara de pe calul ala inalt pe care te-ai urcat si miroase realitatea. Daca nu stii care-i aia, ti-o dezvalui eu. In ritmul asta nu mai ai mult pana ajungi in depresie, certandu-te cu prietenii tai imaginari, singura pe strada. Am vazut cazuri, cel mai recent la o avocata cu aceleasi basini ca si tine si de varsta apropiata. Tineti aproape.
E clar ca unii oameni pur si simplu nu merita nici energia de a le scrie. Sunt fixati in ignoranta, exact ca tine. "Sa nu indraznesti sa te compari cu mine" ) Sincerely, go f_ck yourself, oricum e singura actiune de care vei avea parte.
Hai noapte buna si multumesc pentru ignore, asemenea .
Te blochez și eu că ai probleme foarte grave.
O să modific ce am răspuns și o să te blochez că ai probleme foarte grave la 30 de ani.
Dar cine boola mea te pune sa imi scrii romane, pline cu cacaturi? Debitezi ca dracu, esti caz de scaun cu rotile si camasa de forta. Da-te dracu
Edit: Zice un acarian insalubru ca tine ca eu am probleme, jeg penal si infect. Tine-o tot asa, bacterie. Cu polonezu' in gingie.