Pai. daca e adevarata, si chiar crezi ca nu ai putea trai fara persoana respectiva, ca e totul pentru. tine. etc. merita sa lupti contra orice/oricui. Si nu sunt de acord cu faza ca ''invinge orice in afara de moarte''. A existat cineva cineva care a murit si a invit ca sa spuna asta? De ce 2 persoana nu pot fii impreuna si in lumea cealalta?
Da, iubirea învinge orice. Dar înainte să începi să lupţi cu iubirea ta ca armă, asigură-te că este într-adevăr iubire şi nu o toană temporară...
Da, iubirea invinge orice obstacol. Din pacate, mai putin unul singur:moartea.Ai auzit si tu sintagma:"pana cand moartea ne va desparti". Nimic nu dureaza la nesfarsit.
Hmm da si nu. Daca este o iubire adevarata, as putea zice ca da, invinge orice mai putin moartea. Un lucru e sigur: iti va da curaj atata timp cat e impartasita in mod egal. As putea dezvolta acest subiect adaptandu-l la contextul zilelor noastre si as putea spune ca nu. Nu invinge orice.
Atata timp cat iubirea e adevarata si reciproca din partea ambelor persoane, fii sigura ca ea va invinge, orice obstacol, tot, tot.
Eu cred ca iubirea invinge si moartea. Cind cineva iubeste cu adevarat si isi sacrifica viata pentru persoana iubita, atunci iubirea a invins moartea, chiar moartea a terminat acea viata de om. Persoana care ramine in schimb, va fi mereu amprentata de-a lungul vietii de sacrificiul celui iubit.
Iubirea invinge orice. Am pus fericirea ei mai presus decat fericirea mea si am lasat'o cu acel care crede ea ca o va face fericita! E ciudat sa zic ca a invins iubirea, dar daca ea e fericita, sunt multumit
Nu stiu, iubirea reciproca, poate, iubirea comuna, maybe, dar conceptul de iubire, nu cred
Nu, ea invinge mai mult cuplul mai puternic, adica cand o fata si un baiat se iubesc asa de mult, fac in asa fel incat sa ramana impreuna, dar, hei! Sunt fericita ca nu am baiat! UrA!
La varsta adolescentei da, dar deja la o anumita varsta iubirea dintre 2 persoane nu este de ajuns ca o relatie sa functioneze.Este nevoie de mult mai mult.
KatiMe27 întreabă: