| laurraa a întrebat:

Iubirea nu mai are aceeasi insemnatate k altadata... oare de ce?

Răspuns Câştigător
| Bullweif a răspuns:

O sa iti raspund cu un citat dintr`un film romanesc, am uitat filmul. La un moment dat eroina spune " acum inteleg ce e iubirea, si e diferit de cum e prezentata in literatura." Avand in vedere ca filmul era relativ vechi, raspunsul meu la intrebarea ta este: "Altadata" documentatia in privinta iubirii se facea prin cititul cartilor. Cum nu orice retard putea scrie si publica o carte despre iubire cu succes, majoritatea informatiilor despre sentimentul respectiv erau cat de cat frumoase si aproape de adevar. Pe cand azi de unde te documentezi? Ce inveti despre iubire decat ce vezi la televizor? Ca asta a devenit mai nou mentorul.foarte ieftin si foarte la indemana...doar iei telecomanda in mana si te asezi pe canapea.gata de a fii prostit. Si ce vezi la televizor? Orice numai adevarul despre iubire nu. Acestea fiind spuse, sper ca am raspuns cat de cat intrebarii tale. Toate cele bune happy

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Pentru ca ceea ce ii dadea valoare si-a pierdut valoarea,in momentul de fata.
Oamenii superficiali vor vana valori superficiale,cei falsi, valori false.
Raman cei adevarati, intrebandu-se unde au disparut valorile reale.Si spera.
Speranta moare ultima, nu?

| mgtow a răspuns:

Din cauza saraciei, baniilor si interesul de a proba cu mai multe persoane fantezii sexuale. Putine persoane mai sunt sincere care iubesc, incearca sa isi gaseasca acea jumatate si spera in continuare chiar daca nu o gasesc, unii au noroc altii nu si asa mai departe.

| Rayyy a răspuns:

Bună,
Ce ai spus tu este complet relativ. În timp ce unele persoane îţi pot da dreptate, pentru mine, de exemplu, iubirea încă este intensă şi plină de profunzime.
Doar pentru că în ziua de astăzi majoritatea relaţiilor se întreţin din sentimente false şi interese, nu trebuie să afirmăm că dragostea şi-a pierdut semnificaţiile iniţiale. Dacă ştii unde să o cauţi cu adevărat, întotdeauna se va dovedi a fi un sentiment excelent.

| elasexygagica a răspuns:

Azi iubirea are pretlove strucklove struck intr-o relatie iubirea nu tine de foame, intr-o familie iubirea nu tine de foame, cald, nu plateste impozite, electricitate, nu plateste scoala copilului, medicamentele bunicii, mobila din casa, hainele etc etc, sa mai continui? obisnuieste ca in ziua de azi banu e la putere. desi se zice ca banii nu aduc fericirea, nu-i mai bine sa plangi intr-o vila decat intr-o cocioaba unde te pandesc sobolanii?

| bilexa a răspuns:

Ba da iubirea e ca si altadata dar foarte multi nu se mai bazeaza doar pe ea. Multi prefera sa renunte la iubire ca sa traiasca bine decat sa iubesca si sa traiasca prost.
Azi cei care isi gasesc iubirea adevarata nu renunta pentru nimic in lume (nici pentru bani). Din pacate in vremurile noastre multi confunda iubirea cu comoditatea si lipsa greutatilor vietii.

| 2dmv a răspuns:

Nu mai exista incredere,onestitate,seriozitate, fidelitate iar casatoria iar mai apoi divort dupa putin timp e la moda! Lasati-mi un mesaj fetele care se considera fete cu calitati care le-am descris eu, caci eu unul imi pierd speranta cand vad majoritatea fetelor de 20-21 de ani din ziua de azi!

| Daniel9 a răspuns:

Iubirea nu mai exista de mult. In curand, la cat de mult profita oamenii unii de altii, nu vom mai exista pe acest pamant. Paca ca unii iubesc ceea ce vad nu ceea ce se afla inauntru cuiva. Pacat.

Întrebări similare