Eu zic că nu.
Iubirea adevărată poate supraviețui dispariției atracției fizice.
Dar asta e cu totul altceva.
Dar apariția iubirii în lipsa atracției fizice, probabil e imposibil. Dacă ar fi așa, n-ar mai exista nici o diferență între hetero și homo. Dacă te-ai putea îndrăgosti fără atracție fizică, te-ai putea îndrăgosti și de un partener de acelaș sex. Pentru că atracția fizică e singura care îți definește orientarea sexuală.
Un raspuns rational si stiintific
https://www.youtube.com/......tps?/watch
bravo
Trebuie oarecum sa te atraga persoana respectiva (si) fizic ca sa te poti indragosti, iar de acolo sa apara si iubirea adevarata care apare pe parcurs.
Ca sa apara iubirea e nevoie de mai mult decat atractie fizica, in lipsa ei posibil sa nu apara deloc dar e posibil ca atractia sa apara in timp, depinde. E o intrebare la care nu se poate raspunde cu da sau nu, caci si gusturile se mai schimba, un nu clar este atunci cand persoana nu e deloc genul tau, nici fizic nici ca om ca fire, nici ca educatie adica e 0 atractie
Cam greu de spus.
E ca si persoana aia care are caracter fain dar nu simt atractie fizica, de regula trebuie facutã o paranteza intre cele doua, ca pot fi si persoane care existã atractie dar nu-ti place caracterul.
Eu cred cã avarul e undeva pe la mijloc, cam toti alegem dupa persoane intre 5-10 din perspectiva fiecaruia si dupã daca apare "iubirea", dar nu, nu ai cum sa stai cu o persoana daca nici macar nu ai erectie.
RRSecularHumanist întreabă: