| RAY a întrebat:

Iubirea poate aparea in timp?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Niciodata iubirea nu are cum sa existe din prima.Da, sa te indragostesti la prima vedere (sa te atraga fizic) se poate dar nu ai cum atunci sa si iubesti.Ca sa iubesti trebuie sa cunosti omul,sa iti placa felul lui de a fi, modul cum gandeste, cum se comporta, sa aveti un contact intim, sa petreceti timp si pe paecurs apare iubirea.

20 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

Apare pe parcurs.

| GoldenZenith a răspuns:

Cam asa se presupune. Prima dată sunt atrasa de cineva, mă atașez, ma îndrăgostesc și apoi iubesc.

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Prima dată sunt atrasa de cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intotdeauna iubirea apare in timp happy
Hai sa nu confundam impulsurile sexuale cu iubirea, sunt doua lucruri complet diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne formam o opinie in foarte putin timp, chiar de la prima impresie despre o persoana 80% apare atunci. Si greu putem sa ne schimbam parerile, iubirea daca nu apare de la inceput nu o sa apara niciodat, Doar ne mintim singuri.

| Xelon a răspuns:

Cam da...

| BlueDark a răspuns:

Am experimentat...da, eu sunt fraerul care s-a insurat cu cea pe care timp de 2 ani nu doar ca nu i-a atras atentia, ci a si urat-o din toata inima(na, concurenta profesionala)! laughing

| RAY explică (pentru BlueDark):

Pana la urma cum a fost?

| BlueDark a răspuns (pentru RAY):

Ne-am casatorit.Si cred ca urmeaza sa avem si un bebe.

| BlueDark a răspuns (pentru RAY):

Nu ma intreba cum, totul s-a petrecut extrem de repede.

Răspuns utilizator avertizat
| Mădăd26 a răspuns:

Cu siguranta.

| RAY explică (pentru Mădăd26):

La varsta de 98 de ani stii mai bine decat mine

| Mădăd26 a răspuns (pentru RAY):

Atat te duce mintea? Daca este 1920 inseamna ca reprezinta anul in care m-am nascut? Sunt niste cifre reprezentative pentru mine.

Aloooo nu stii de gluma

M-am trezit cu fata la cearsaf si mi-a picat pe tine.

Ce romantic, macar daca mai saruta de dimineata

Nu te intrece cu gluma.

| rexiomaria a răspuns:

Da, iubirea poate aparea in timp, dar exista afectiuni ca Erotomania si Coccidioidomycosis(poate afecta gandirea, desii nu am gasit un caz documentat in care o persoana sa iubeasca pe altcineva din cauza asta, am auzit de la un serial(Doctor House, cu fungal disease, mai exact) ca se poate intampla asta, dar nu sunt sigura), care te poate face sa "iubesti" o persoana la prima vedere.

| RAY explică (pentru rexiomaria):

Bun raspuns in mod stiintific.

Întrebări similare