| Ryuxxl a întrebat:

Iubita mea a ales cariera militara, e plecata de o luna. Imi este foarte greu..ma stresez uneori, deoarece acolo sunt 40 fete si 200 baieti. Exista posibilitatea sa apara o atractie fata de alt baiat, interactionand mereu cu baietii de acolo. Nu stiu cat va mai dura relatia asta acum... Suntem impreuna de 2 ani. Desi am incredere in ea, mereu imi spune tot, nu pot fi sigur in totalitate.Acum vorbim de cateva ori pe zi pentru ca e ocupata acolo.Mi-a spus ca majoritatea fetelor de acolo desi au o relatie acum s-au cuplat pe acolo deci "nu sunt fidele". As dori o parere din partea fiecaruia dintre voi. Am mare nevoie

Răspuns Câştigător
| alinaiuliana89 a răspuns:

Eu zic sa nu te stresezi, indiferent ce spune ea, una poate sa zica si alta sa faca, oricine crede-ma, relatiile la distanta nu merg decat daca totul e spus pe fata adica ma refer tot tot tot, fiecare avem secretele noastre cu care nu vrem sa ranim pe ceilalti dar gandeste-te rational, e fata si acolo sunt o multime de baieti, daca vrea te inseala daca nu nu, indfierent ce sa intampla tu sa fi bine

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Priveste totul ca pe un test.E femeia pentru care ai face orice,pe care o iubesti si alaturi de care iti doresti sa-ti cladesti un viitor.
Tu,ai puterea de a rezista tentatiilor.Dar,oare,ea are puterea de a spune 'NU' in fata unei tentatii? Oare,te merita? In doi ani de zile, presupun ca ti-a dovedit asta, dar acum, se va vedea clar daca te iubeste cu adevarat si daca in ochii ei, esti doar tu.

Nu te mai stresa.Ai incredere ca va fi bine si fii alaturi de ea.Sa nu crezi ca ii este usor fara tine.

| 26Geo a răspuns:

Stai linistit, daca isi va gasi pe cineva, sigur va fi doar un *** friend, nimic mai mult.Nu ai de ce sa-ti faci griji, ea, tot a ta va fi.Stiu un prieten,care,a fost in armata,si,imi tot povestea de gang-bang-urile facute la sfarsit de saptamana cu unele colege,bine, poate nu e si cazul ei, dar, in majoritatea cazurilor, e o practica des intalnita.Bafta

| Loreddana a răspuns:

WTF Fata pleaca in armata iar baiatul o asteapta acasa si isi face griji. laughing Ce-a ajuns lumea asta?
S-au inversat rolurile!

| MicSiRau a răspuns:

Frate. nu te mai framanta cu chestiile astea, eu zic sa apreciezi faptul ca este sincera cu tine, si ar trebui sa ai incredere in ea pana la proba contrara. daca te iubeste cu adevarat nu te va insela, iar daca isi va gasi pe altcineva acolo oricum nu vei avea cum sa impiedici inevitabilul pentru ca asta depinde doar de ea si de sentimentele care le are fata de tine. Asa ca deocamdata ai incredere in ea daca nu iti da motive sa iti pui intrebari.