Cere-o in casatorie si termini cu golaneala. Daca accepta casatoreste-te cu ea si gata.
Daca nu atunci cauta alta.
Ce e aia ''relatie'', ''iubita''?
Buna.Poate fi asa cum spune, se concentreaza pe bac.In felul asta, dupa ce termina, va avea mintea mai libera si poate veti judeca situatia impreuna, un pic mai rational, nu doar impulsiv. Cu siguranta si stresul asta isi pune cuvantul.In acelasi timp, bacul poate fi doar o scuza sa te ignore. Faptul ca s-a sarutat cu altul nu mi se pare deloc normal, ba chiar intra la red flags si denota imaturitate. Tu nu ar trebui sa fii niciodata pe planul doi pentru cineva.
Din punctul meu de vedere sa va impacati si sa va despartiti des inseamna ca nu va intelegeti, deci mai bine sa isi vada fiecare de drum.
Daca s-a sarutat cu ala e clar ca nu e loiala, eu in locul tau i-as fi dat ghost direct din clipa aia.
La varsta asta despartirile si impacarile sunt la ordinea zilei. Aveti BAC-ul si asta ar trebui sa va preocupe.
S-a imbatat. asa face orice adolescenta necoapta. Faceti toti asa. Beti pana nu mai puteti, amestecand bauturile.
Ce speri de la ea? Sa revina la tine? Iubirile astea sunt volatile, nu rezista. Asteapta si tu pana pe la 25-26 ani cand, poate, o sa fie mai bine din punctul asta de vedere.
Daca ai boala pe ala, fa-i o vizita. Ia niste baieti cu tine ca sa nu aiba vreo sansa.