Scump prezervativul?! De ce incercati fara daca nici macar sa zicem ca n-aveti propriul salar sau eventual casa? O sa aveti timp si de sex fara protectie, destul timp. Si ca sa-ti raspund la intrebare, daca au iesit ambele negative, sunt foarte, dar foarte putine sanse sa fie insarcinata, mai incearca unul, dimineata cand se duce la baie ca atunci are o acuratete de 99% testul de sarcina. O zi faina si, tura viitoare foloseste un balon, ca nu-i asa scump, decat sa ramai cu constiinta incarcata mai bine dai 3.6 sau cat costa si uiti de necazuri.
Aman2 teste lea facuta prima urina de dimineata.
Atunci, poti sta linistit. Eventual mai fa unul, pentru orice eventualitate. Dar daca ambele au iesit negativ, sunt sanse 0. 000000000001% sa fie.
Bună!
E POSIBIL ca testele făcute să NU fie concludente!
Un test de sarcină CONCLUDENT se face la cel puţin 21 de zile DUPĂ contactul sexual - deci, un test "corect" TREBUIE făcut DOAR în/după 27 mai!
Şi trebuie "confirmat" de ÎNCĂ un test făcut în 30 mai ( vezi răspunsurile mele anterioare ).
Menstruaţia avută pare să fi fost NORMALĂ, deci, NU cred că e vorba de o sarcină.
Totuşi, DEPINDE şi de aspectul/durata menstrei următoare...
Există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Dacă menstruaţia ei va avea aceste "caracteristici", atunci e POSIBIL să fie însărcinată!
Dacă, în schimb, menstra va fi "normală" şi va dura 3-7 zile cu o cantitate acceptabilă de sânge, atunci NU cred să fie însărcinată.
De asemenea, pentru siguranţa şi liniştea voastră, ar fi INDICAT să facă 2 teste de sarcină "corecte", aşa cum EXPLICAM în răspunsurile pe care ţi le-am dat anterior.
Toate cele bune.