anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubita mea a devenit rece cu mine.situatia persista de cateva luni.parca nu mai avem ce sa vorbim(ce ai mai facut bla bla).nu mai sunt o prioritate fiindca nu gaseste timp pentru noi

11 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Discută cu ea, dacă nu mai e loc nici de comunicare atunci mergi mai departe fără ea. Numai s-o faci.

| peperonies a răspuns:

Pentru ca esti anost si ai personalitatea unui cartof.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai cu praf de mers. dao naiba ca mai sunt destule

| Kira5854 a răspuns:

Pauzele strica relatii incearca s afaci ceva pentru voi, sa ii explici situatia, sa te apropii subtil si treptat de ea, eu as da totul pentru iubitul meu, iar o chestie de genul cred ca ar fi usor de remediat.

| Kira5854 a răspuns:

Mai bine despartiti decat cu pauza

| Ottakringer a răspuns:

Mai bine o lasi tu decat sa te lase ea pe tine. O sa te simti mai bine hahaha laughing Nu mai are rost. am trecut si eu si crede-ma ca e mai bine sa faci tu primul pas!

| volumexd a răspuns:

Atunci poate e cazul sa luati o pauza. Si dupa o sa va dati seama cum e mai bine pentru amandoi, da-i putin spatiuwinking

| Marius925990 a răspuns (pentru volumexd):

Cat de lunga?

| volumexd a răspuns (pentru Marius925990):

Pana se hotaraste unul din voi sa ia o decizie finala. Daca tie/ei i se pare mai bine sa nu fiti impreuna, atunci asa sa fie.

| JonSnow a răspuns:

Pai si cum o mai numesti iubita?

| Gian a răspuns:

Poate ca, chiar nu are timp sau trece printr-o faza proasta si e putin c-am indispusa mi se intampla si mie sa mai am momente de genul asta nu înseamna ca vrea sa va despartiti. Cel mai bine intrab-o daca te mai vrea sau nu!