O pui sa te linga ea prima pe tine. Sa vedem daca o sa mai aiba chef si de revers. Apropo, nu te spala inainte!
Intrebare. are par la popou? daca nu, sa se rada si sa se spele de fata cu tine, da sa se spele cu dero si cu tix, daca e curat e ok, oricum, eu nici nu suport sa ma apropii cu gura de dodoashca, nu imi place, dar in fund... nu e bine
Frate...suntetzi chiar asa de silosi? si eu ca prietena mea am facut analingus, ca sa numai spun de cunnilingus care e evident, cum a spus si anonimul anterior, la anus sunt o multime de terminatzi nervoase care iti confera o placere imensa, dar daca nu-ti place no face, asa ziceam si eu inainte ca no sa dau limbi dar m-am inselat acum chiar imi place:X bft
Într-adevăr așa-i, așa eram și eu dar când văd că ea este de acord și ne simțim bine amândoi carei problema?
Fiecare cu relația lui că dacă ne dăm cu părerea toți după ajungem să ne despărțim de persoana iubită că lu x sau y nu-i convine cum fac eu amor cu persoana mea iubită.
Ce să spun?
Unde nu dau si eu de o fata de asta iimama ca daca nu facem de toate in primul rand la dus bae cat cuprinde si dupa aia limbi pe viata hehem idihaa la ce ne mai duce capul
Frate nu sti ce pierzi, pe bune
Nu inteleg ce aveti majoritatea, intai incercati si apoi comentati
E criminal sa faci sex oral unei femei o adevarata placere.
Bai sa moara mata ca așa. Tia cerut ea? Sau i-ai zis u ca vrei so lingi in fund ptk. Teai saturat so lingi in p... )))
tempeliviu întreabă:
JustUnNamed întreabă:
MaximAnaMaria întreabă: