| booh a întrebat:

Iubita mea are un caine(si nu e mic deloc, are 30 de kg)... Cand intru cu ea in camera, singuri si lasam cainele pe hol, incepe sa urle, cainele, apoi si iubita de placerelaughing
Dar ma enerveaza cainele! Chiar cand e actiune, concentrare, urla... Ce naibi, e gelos cainele?thinking Castrati cainii!

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Trag o singura concluzie: nu-ti lasa singura iubita acasa cu cainele.

6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Probabil ca, gelos fiind, vrea sa participe si el la actiune. Te-ai gandit la un menaje a trois?

| Anca a răspuns:

Da, e gelos laughing

Si eu am caine. Dar are doar 3 luni. Si il invat de acum sa nu se urce in pat si sa stea la locul lui.
Probabil iubita ta doarme cu el in pat si cainele e turbat de gelozie ca stai in patul lui laughing))

Cum l-a crescut asa il are laughing

| Vizitiul a răspuns:

Mirobolanta plasmuire, nu stiu cum ai izbutit sa debitezi asa ceva!
Bravo, bravo!

| Farcas a răspuns:

rolling on the floor)
Ce tare ai fost laughing
Pai simte gelozie ca stapana lui are companie si pe el nimeni nu-l mai baga in seama. Spune`i prietenei tale sa-l inchida in baie sau sa-l bage in masna de spalat laughing

| paramore a răspuns:

Da, sa stii ca e adv, si cainii sunt gelosi, dar nu e gelozie ca la oameni, el e gelos pentru ca vede ca ea nu-i mai da atentie lui, asa pateam eu cu catelusul meu, cand venea iubitul la mine si ma pupa el latra si scheuna de zor, se baga intre noi si dk vedea ca eu il iau in brate il impingea pe el.trebuie sa te imprietenesti cu el, si pe urma nu mai are treaba cu tinewinkingo sa simta si din partea ta acelasi afect care i-l ofera stapana

| Pupily92 a răspuns:

Poate i se lasa smug data viitoare adui o catea laughing