Pai. Pana la urma nu sunteti casatoriti ca sa fie mereu atenta la telefon. Fetele in general au mai multe treburi.isi gasesc tot felul` de ocupatii.Mai ales cu mamele. Si eu mai uitam sa-mi sunt prietenul.Sau chiar si amicii.Din moment ce cand este cu tine este totul OK, atunci trebuie s-o scuzi pentru fazele cu telefonul.Gandeste-te,poate mama ei o cearta sau.depinde.Nu ar trebui sa te superi pe ea. Daca va face si mai multe "greseli" sau lucruri care iti dau de banuit, atunci poti intra la suspiciuni.Dar daca este totul ok intre voi si doar uita sa te sune.asta pentru ca poate nu este mereu atenta.Sau uita, sau are multa treaba.Sau pur si simplu nu are chef. Sper sa nu intelegi gresit ce am vrut sa spun :*.
Buna. Ar trebui sa o mai suni si tu.pe bune
nu numai ea. poate ca se simte aiurea ca numai ea te suna.
Si da ar trebui macar sa te anunte ca nu te mai suna sau ca nu are chef sa vorbitzi nu sa iti dea sperante false.
Cand te mai suna nu ii raspunde si tu si dupa aia stai de vorba cu ea si spune'i uite eu m-am simtit asa...ce simti tu ii spui.
Si ii zici ca daca nu se schimba si sa nu se mai comporte asa cu tine relatia nu o sa reziste o sa se duca pe rapa.iar ea se va schimba pentru ca va avea teama aceea de a te pierde.si nu va vrea asta
doar asa o poti aduce pe drumul cel bun daca nu vrei sa o pierzi.
Certuri exista in orice relatie.dar dupa aia impacarea e dulce
SPer sa va rezolvatzi problemele si sa va fie bine
Iubita ta 'uita' sa o sune pentru ca o sufoci, am avut o relatie de genul asta dupa care am inteles ca inconstient gaseam motive sa nu sun sau sa nu trimit mesaj. Tie poate toate telefoanele si mesajele de la ea te fac sa crezi ca te iubeste si iti acorda atentia necesara dar din perspectiva ei lucrurile poate nu stau chiar asa. Incearca sa-i oferi un anumit spatiu, nu o mai presa sa-ti trimita mesaje sau sa te sune 'neaparat' la anumite intervale, vei sfarsi prin a o indeparta, gelozia nu e o dovada de dragoste.
Chiar daca sunteti impreuna de ceva timp si va iubiti forte mult, nu sunteti casatoriti si nu trebuie sa te sune la fiecare 5 min, nici cei casatoriti nu fac asa, oricum, incearca sa o lasi, intr-adevar greseste cand spune ca te suna in 2 ore si trec 5 ore, asta e gresit, poate uita, poate nu-si da suficient interesul, poate nu-si da seama de trecerea timpului, o explicatie trebuie sa fie
incearca sa fi intelegator si mai trimitei mesaj mai des si intreaba daca mai are treaba si daca puteti sa vb