Copilul ala daca ajunge pe lume cu asa parinti o sa ajunga la psihiatrie. mai bine sa faca avort
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce chinuri ar trece sa stea langa un barbat pe care nu il suporta si care o umileste doar pentru ca a aparut un copil la mijloc
Omul nu se schimba niciodata, las-o si asta e, pacat de ai facut asta vei regreta ca poate ca o iubesti, cand iubesti nu critici, nu jignesti si o respecti, gandesteste ca e copilul tau fi barbat si fa ceva in privinta asta
Singur ti-ai raspuns la intrebare, esti un PROST care nu merita o asa iubita alaturi, bine ca te paraseste si nu vrea un copil de la tine!
Mai ai tupel jegos să o numești iubită după toate ce i-ai făcut?! Las-o să facă ce vrea cu viața ei, iar tu, din această postură NU ai niciun drept asupra a vreunei decizii pe care o va lua ea.
Tu esti genul de om cu frica de dumnezeu, anti avort e crima s daca dumnezeu a zis ca fata -baiat, LGBT e din nou ceva rau. Las-o sa faca ce vrea! Nu te auzi, si nu ii mai zice iubita, in felul cum ai tratat-o, mi-e mila de ea. SUGI *** NERUSINATULE!
Mi se pare ca e foarte nervoasa pe tine...Hmm...
De ce o jigneai? De ce nu o bagai in seama? E si greseala ta ca ar putea face avort.
Acum nu-i poti spune ca te vei schimba, poti incerca, dar nu cred ca o sa mai aibe incredere in tine, nu stiu... :s
Insa poti sa-i explici acest fapt, ca avortul e o CRIMA. Si macar pentru copil sa nu o faca pentru ca e o parte din ea. Spune-i ca-ti doresti copilul asa cum o doresti si pe ea. Spune-i ce simti cu adevarat, fara inhibitii! Bafta!
Daca o iubesti cu adevarat, fara urma de egoism, las-o sa faca ceea ce simte ea. Iubirea nu inseamna sa controlam partenerul, ci sa il facem fericit si iubit. Poate asa este cel mai bine, mi se pare o relatie toxica pentru amandoi in care va distrugeti libertatea si fericirea unul altuia. Arata-i acum in final, semn de intelegere si cat mai multa compasiune, si asa poate ai o sansa sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat in bine. Va doresc tot binele din lume amandurora!
Daca o iubesti cu adevarat, fara urma de egoism, las-o sa faca ceea ce simte ea. Aceasta relatie pare toxica si nociva pentru amandoi, in care nu sunteti nici fericiti, nici liberi. Acuma in final, arata-i semn de intelegere si arata-i ca iti pasa, doar asa ii poti arata ca te-ai schimbat in bine. Va doresc mult bine amandurora!
beausingurlamasamea întreabă: