Iti schimbi religia daca tu simti ca asa trebuie sa faci, nu pentru un moft ca asta. Cauta mai intai si vezi cum se inchina ei, cum este biserica lor, ca apoi sa te hotaresti daca te poti incadra printre ei. Daca nu, atunci cauta o fata de aceeasi religie cu a ta, sau a carei parinti nu sunt asa de inflexibili in privinta religiei.
Nu stiu, problema este mai complexa si detaliile - de fapt nu ai dat detalii.
Daca as tine foarte mult la ea si ea la mine atunci da mi-as schimba`o.acum nu stiu in ce masura tsi tu la ea si poate aici ar trebuie sa gandesti [daca esti mai mic in varsta], ca dupa ea pot fi multe altele.
De ce nu isi schimba ea religia pentru tine?
Ma, tu crezi in dumnezeul in care crezi, si daca crezi, te tii tare pe pozitie. Daca intr-adevar o iubesti, cred ca puteti continua relatia si daca sunteti de religii diferite.
Insa, daca esti un tip slab, si ii permiti sa te joace pe degete...cred ca ti'o vei schimba oricum, nu conteaza daca se merita sau nu.
Ai pus "pup:*" la sfarsit, ceea ce denota ca esti manelist, optional cocalar, deci cred ca te joaca pe degete. Ei, baiatul meu, o sa ai viata grea cu tipa asta.
Cand cineva te iubeste nu incearca sa te schimbe, ci te accepta asa cum esti. DUMNEZEU NU ARE RELIGIE omul a facut religia din lipsa de ocupatie.Eu cred ca nu ar trebui sa iti ceara asa ceva si daca iti cere asa ceva inseamna ca este o fata egoista, orgolioasa.Gandeste-te ca peste ani poate vei avea alta iubita(chiar daca acum o iubesti in viata nu se stie niciodata) si iti va parea rau.La urma urmei tu esti barbatul asa ca ea ar trebui sa te urmeze pe tine daca tot tine asa mult sa aveti o singura religie.
Succes!
Eu zic ca ar trebui sa te accepte asa cum esti, daca te iubeste, sunteti iubiti doar, daca urmeaza sa va casatoriti, unul trebuie sa cedeze in favoarea celuilalt, eu una nu mi-as schimba religia pentru nm, religia in care m-am nascut, am crescut si voi muri
Religiile sunt stupide prin definitie, eu fiind ateist nu m-ar deranja sa am o relatie cu o persoana religioasa, dar pana la urma daca ar vrea sa ma convertesc la religia ei asta ar fi o problema, pentru ca desi o iubesc nu inseamna ca trebuie sa ii impartasesc credintele ei. Daca religia este asa un impediment in relatia voastra atunci poate ca nu merita o astfel de relatie cu toti habotnicii trazniti.
Nu conteaza religiile tot un singur dumnezeu exista in toate, insa nu stiu tu decizi.eu unu nu as face asa ceva.
Asta decizi u daca se merita. Tu stii cel mai bine. Daca vrei ceva serios, o iubesti te iubeste va meritati unul pe altul atunci gandeste-te si ia o decizie.
Daca o iubesti si stii ca vei ramane cu ia da. dar daca tu esti Crestin Ortodox asa cum te-a lasat Dumnezeu de sa-ti schimbi religia?
Pan la urma un Dumnezeu exista indiferent de nume sau religie. iar daca o iubesti o faci
Daca esti ortodox mai bine stai la religia ta
singura religie adevarata
[parerea mea]
Mandare întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: