| neacsumihai2009 a întrebat:

Iubita mea este genul de persoana care simte nevoia sa faca sex mai mult decat mine
Mult mai mult
Iar eu nu simt nevoia de a face sex atat de des, si incepe sa devina o frustrare de ambele parti.

Are cineva un sfat?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Din păcate, în cazuri din acestea, unde diferența de libidou dintre cei doi membri ai unui cuplu este evident foarte mare, eu unul recomand separarea.
Alternativ, ar mai fi folosirea de jucării / accesorii erotice, de către partenerul „hiperactiv". Sau acceptarea încă a unei persoane, strict pentru aceste necesități, în viața voastră intimă. Dar foarte puțini pot accepta așa ceva, deci asta chiar o excludem - ia-o doar ca „ipoteză".
E posibil să găsiți un sfat bun la un psiholog specializat în probleme de cuplu, dar mă tem că acesta NU va rezolva și problema de fond - diferența de libido.
Dacă vedeți că nu există o cale de mijloc, decât cu frustrări crescânde, mai bine cu ceva regrete, dar liberi să vă găsiți fiecare un (nou) partener mai potrivit.
Baftă!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sa-si caute pe altul care ii poate indeplini cerintele.

| neacsumihai2009 explică (pentru darrio2007):

Si te oferi tu, nu-i asa?

| darrio2007 a răspuns (pentru neacsumihai2009):

Nu ma bag. Nu stiu exact cu cine am de-a face.

| Violleta2022 a răspuns:

Te-ai gandit ca nu o satisfaci sexual?

Nu pun intrebarea astea degeaba, dar 80% dintre barbati nu au habar ca femeiele nu sunt satisfacute de ei, in pat. Habar nu au de orgasmul clitoridian exista si este diferit de cel vaginal, si marea majoritate a barbatilor au partide de sex cuprinse intre 2 si 5minute, iar unei femei ii trebuie 10-15 minute doar pentru a a se incalzii si pregatii de sex....deci, femeia aia ramane nesatisfacuta si frustrata.

Eu cred ca-i important sa rezolvati problema asta doar voi doi, ca-i important sa-i ceri explicatii la cum doreste sa faca sex cu tine, si la nevoie sa te indrume.

| neacsumihai2009 explică (pentru Violleta2022):

Problema nu e calitatea sexului, sau de cate ori termina.
Acolo chiar nu e problema
Deviezi de la subiect Gretta
Mai citeste inca o data ce am scris

| Ecaterina2016 a răspuns:

Este foarte simplu, accepti o terta persoana sau va despartiti. De obicei femeile accepta alta femeie in cuplu invers se întâmplă rarisim.

| Issabelle6789 a răspuns:

Este destul de geav.Imi pare rau pentru tine.Trebuie sa ai mare grija de ea altfel poate sa isi doreasca sa faca sex cu altcineva.Ori faci tu mai des cu ea ori o lasi in pace.

| Horusss a răspuns:

Trebuie sa vorbiti deschis despre asta si sa ajungeti impreuna la un "numitor comun", nu este indicat sa ignori o astfel de problema de cuplu este posibil si sa fie o nepotrivire din punct de vedere sexual, dar repet cel mai bine este o discutie sincera cu ea.