În cuplu contează ceea ce place ambilor, atât timp cât e făcut de comun acord.
Ea are același drept să se simtă bine ca și tine. Așadar, mi se pare corect să oferi un oral dacă vrei să primești vaginal după aceea. Sau invers, depinde doar de tine.
Și dacă nu îți place nicicum să faci oral fetei, mai bine îi redai libertatea, să găsească pe unul care să-i facă pe plac. Sunt destui, crede-mă!
Daca iti place sexul vaginal, protejaza-te. Altfel vei deveni tatic dupa primul act sexual neprotejat.
Oral, vaginal, m-am pierdut )
Adica ii place mai mult sa-i dai limbi decat sa aveti un act?
Poate ca are orgasm mai intens daca ii dai limbi sau poate se termina doar in exterior, la asta te-ai gandit?
Pana la urma, nu esti la curve fratelo, aici logica e sa-i oferi placere partenerului si dupa tie, parerea mea.
Ce e atat de greu sa-i faci un oral si dupa treci la treaba?
Daca te pricepi in 5 minute maxim e gata, are orgasm si ai trecut peste.
Meriti ceva mai bun, poate vrei și tu copii la un moment dat, aia nu se fac pe gura. Nu știu zic și eu. Și probabil că nu ești primul caruia o pupa. Sigur au mai fost și alții. De ce îți pierzi timpul cu o astfel de persoana care te obliga ce sa faci? Hmm
Păi nu mă obligă ea vrea oral..nu vrea vaginal ii place oral mai mult.
Înseamnă că nu o satisfaci vaginal, daca o făceai nu mai cerea așa mult oral.
Incearca deci sa o satisfaci in alte moduri, sa uite un pic de oral( cu toate ca noi fetele iubim sa ni se faca oral)
Nu uita faptul ca fetele sunt mult mai excitate mintal decat fizic, ele nu sunt ca baietii, spune-i lucruri frumoase, tachineazo, SARUTA-I GATUL, nu uita ca fetele adora sa fie mangaite la clit (regiunea deasupra vaginului
Mutubal întreabă: