Ai fost fraier ca ai crezut in EA, in femei niciodata nu trebuie sa crezi ceea ce spun, sunt actrite foarte bune si joaca un teatru super tare, 4 luni si nu ai facut sex cu ea aiurea,fata te tinea ca pe un animalut de companie in timp ce facea sex cu alti, acum vrei sa ramai in continuare fraier, las-o naibi si vezi de alta, termina cu porcarile astea romantice filme, sarutari, mori naibi virgin in zona prieteniei ca animal de companie
Ti s-a raspuns deja la intrebarea asta la 1 Aprilie, uite aici:
https://www.tpu.ro/......-prieteni/
Pai daca tu nu ai mai cautat-o si nici ea pe tine e clar ori o doare la bascheti ori nici macar nu erati impreuna sin perspectiva ei.
Acuma ce sa faci.Nu te-a cautat, nici nu ti-a dat vreun semn, nici nu i-a pasat de ce nu o cauti sau esti suparat e simplu las-o ca 4 luni nu e un capat de lume au plecat alti si dupa 10 20 de ani.
Incearca sa te intalnesti cu ea si sa ii zici ca vrei sa va despartiti daca nu vrei sa o ierti, si ca ai vazut mesajele.
Dacă chiar te iubea cu adevărat nu te-ar fi înșelat. Dar zic întâi să te interesezi, poate e un văr de al ei (nu stiu zic și eu ). Te-Ai gândit ca poate ea chiar vrea sa va despărțiți și i-a fost frica să îți spună și poate a lăsat telefonul intenționat acolo, frate dacă nu voia să vezi l-ar fi luat cu ea la baie ) lol eu toată ziua umblu cu telefonul după mine ca poate poate îmi scrie cineva )
Îmi pare rău pentru tine, eu zic sa îi spui ca ai văzut mesajul, oricum nu mai ai nimic de pierdut, doar dacă nu preferi sa trăiești în minciună. Nu te merită, meriți ceva mai bun, nu înțeleg persoanele care vorbesc cu alte 100 de persoane chiar dacă au o relație.
Succes pe viitor