Iubita ta are nelinisti si nesigurante cu care o sa te cam chinuie,sa stii!
Iar tu va trebui sa ai prezenta de spirit si sa-i raspunzi pe loc,firesc si imediat,pentru ca totul sa fie "perfect"!
Acum,la intrebarea ei clara,dar grea pentru un baiat,ar fi trebuit sa-i raspunzi pe loc "cea mai importanta persoana din lume,tot ce am mai bun"!
Pentru ca nu ai raspuns pe loc,acum trebuie sa dezvolti expresia asta simpla,s-o faci,cum spui si tu,mai consistenta!
Fetele,de multe ori,in nemasurata lor iubire,au momente mari de nesiguranta si intreaba "ciudatenii" dorind sa-si linisteasca sufletul framantat!
Asa ca,tu invata repetitia:
-esti cea mai importanta persoana din lume pentru mine,
-esti tot ce am mai bun,
-esti bataia mea de inima si motivul sa zambesc in fiecare dimineata,
-esti gandul meu bun si bucuria mea de fiecare clipa,
-esti TOT!
Sa nu te sperie exagerarea,un indragostit are dreptul sa fie exaltat,are dreptul sa aiureze in declaratia lui de dragoste!
Asa ca,folosind totusi cuvintele tale mici, adapteaza ceea ce ti-am spus la persoana ta si raspunde-i!
Si, alta data, nu lasa intrebarile sa astepte raspunsul, raspunde pe loc!
Mult noroc si multa iubire!
Vrei sa-ti spun povestea caprioarei? Sau a lui Harap-Alb?
Daca tu nu-i spui acele lucruri din suflet, la ce rost sa-ti tocam noi expresii, feeling-uri, versuri sau rime? Spui ce simti, amice! Daca nu simti, spui pas!
Uite poti sa-i dedici piesa asta :D
http://www.youtube.com/watch?v=fjDojEOiMcE
Cel mai dragut ar fi sa-i spui tu sincer ce simti pentru ea. Sa te opresti cateva clipe din activitatile tale si sa-ti asculti inima cand te gandesti la ea.
O sa vezi ca ideeile o sa-ti tot vina, daca o iubesti cu adevarat.
Crede-ma ca ar aprecia foarte mult daca ai fi sincer cu ea si i-ai spune TU ce simti pentru ea nu noi. Fiecare simte intr-un mod diferit :P
Succes, sper sa te fi ajutat!
Fii sincer mai omule! in opinia mea baietii care cer pareri pe TPU despre relatii sunt superficiali.in mintea fetelor e un haos. fetele din zziua de azi nu sunt proaste, ele vor adevarul nu minciuni.
Pai ai putea sa-i spui ca ea pentru tine inseamna totul,asta daca o iubesti cu adevarat,spune-i ca fara ea viata ta nu ar mai avea sens si-ar pierde culoarea,ceea ce inseamna ea pentru tine nu poate fi descris in cuvinte,ea pentru tine este Soarele in jurul caruia tu gravietzi, ea este persoana langa care vrei sa fi alaturi mereu, ea este aerul de care tu ai nevoie pentru a exista. Nici eu nu le prea am cu romantismele, sper sa te ajute, poate mai completezi si tu, in fond doar tu stii ceea ce inseamna ea cu adevarat pentru tine.
Poti sa ii spuni ca ea inseamna tot pentru tine... ca fara ea nu poti sa traiesti, sa ii spui ca ea e viata ta.si poti sa ii spui ca ea nu e o simpla gaghica pentru tine cum au fost si celelalte ea e totul pentru tine e viata ta. Sper ca te-am ajutat
AndrewTate7789 întreabă: