| CookieY a întrebat:

Iubita mea mi-a explicat ca primele 3 dati cand am facut dragoste a simtit durere cu placere apoi mai nou simte durere si un disconfort. Ce ar putea fi neinregula? Mentionez ca nu a fost virgina.

11 răspunsuri:
| Morrígu a răspuns:

Bună.
Nu îi mai place cum o F*ţi măi, fetiţă!
o spune într-un mod mai delicat. Mai schimbă poziţia rolling on the floor
Ceau, ceau

| ginadr a răspuns:

S-ar putea sa aiba o infectie vaginala sau o ciuperca dar cel mai bine pentru a fi sigura ar trebui sa vorbeasca cu un doctor ginecolog si va sti sigur problema si eu am avut dureri de genu si sa stii ca nu le-am bagat in seama si dupa nu am mai putut intretine acte sexuale asa ca o sfatuiesc sa se duca cat mai repede la un doctor

| MaybeAnotherDay a răspuns:

Mai adauga si tu ceva cm...laughing

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Are o infectie genitala. Ginecologul o poate ajuta, daca merge repede la el.

| Pitzipoanca a răspuns:

Treaba asta cu sexul nu e fair.
Dintr-un motiv sau altul, i s-a diminuat libidoul. Fie nu te mai place asa mult, fie faptul ca a durut-o primele dati i-a imprimat un "pattern".
Se poate intampla sa se formeze un soi de reflex - m-a durut ultimele dati, sigur va fi naspa datile viitoare.
Am patit chestia asta, si nu o data. Desi nu partenerul meu era de vina. Nici nu era vorba de vreo ciuperca/bts.
O idee ar fi s-o faceti mai des. Prelungiti preludiul cat de mult puteti. Fa-o sa se simta confortabil.
Cu putina bunavointa din partea amandurora, va trece.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce ai menționat tu, ne-a dat fix pe spate! Nu a fost virgină! Așa, și? Să fie să o iei la bătaie?
Trebuie să meargă la ginecologie, poate este răcită, poate are o anexită, etc.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Să se ducă la doctor pot fi multe cauze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate are probleme, de ce nu consultă un ginecolog?
Pot fi multe cauze.
Te pup!

| SiMpLa a răspuns:

Probabil nu se excita destul, iar acel lichid pe care femeia il produce in urma excitarii dispare, prin urmare sexul devine dureros, incearca sa o stimulezi mai mult trebuie sa acorzi mai multa atentie preludiului. Daca nu este aceasta problema inseamna ca e una medicala:*pupici

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi vorba de o afecţiune ginecologică, de o infecţie ( cu transmitere sexuală ), sau poate că NU este destul de "umedă" ( probleme cu preludiul )...

Ar fi INDICAT să meargă la un control ginecologic!

Toate cele bune.

| MotherFuckerAmStiL a răspuns:

Poate lichidul pe care il produce, dispare...iar apoi o doare, da-i limbi, udo tu rolling on the floor bafta