Sa zicem ca i-a fost rusine la inceput sa-ti spuna adevarul....sa zicem, am spus!
Si, cunoscandu-te mai bine, a capatat incredere, acea incredere care i-a permis sa-ti marturiseasca primii 4... apoi a mai capatat ceva incredere, a vazut ca ai iertat-o, ti-a mai zis de doi.
Daca continui s-o ierti, veti ajunge la 22 sau mai stiu eu.
Trecutul nimanui nu trebuie judecat, o stim toti desi n-o facem.
Dar in cazul tau ai parte de o persoana complet nesincera si profitoare.Altfel,acel an care ar trebui sa treaca, n-ar fi existat!
Mi se pare o conditie-test, prin care ea s-ar putea convinge ca suporti orice.
Sincer, eu as pleca. Fara regrete.
Ai o viata intreaga in fata, alege-ti foarte bine pe cine vei tine de mana inaintand prin ea!
Încrederea e baza oricărei relații. Minciuna, mai ales repetata, lovește în plin în ea. Chiar daca ea ar face sa fie totul frumos de acum între voi, odată ce tu ți-ai pierdut încrederea, pentru că nu mai poate fi vorba de încredere totală, a apărut o breșă serioasa in relatia voastra care mai devreme sau mai tirziu va cauza probleme serioase. O alta minciuna in viitor din partea ei poate duce la ruperea relației.
Nu merita sa stai linga un om care te minte repetat. Nu te poți baza pe el.
Fete drăguțe mai sunt. "Are balta peste". Ieși doar pe strada, sigur vei vedea fete drăguțe. Una din ele ar
putea sa ajungă să te aprecieze și să îți spună doar adevărul despre ea. Trebuie doar sa o găsești pe aceea care va dori acest lucru
Pai, dai papucii, daca este atat de mincinoasa si "consumata" intens de altii.
Sper ca ai facut sex cu ea numai cu prezrevativ, sa nu te trezesti ca ai vreo boala cu transmitere sexuala, din alea grave sau mortale.
Sex cu ea nu m-a lasat sa fac, mi-a spus sa mai astept un an. Normal, cel bun e luat de prost. Aia din trecut care doar profitau de ea si o tratau urat aveau voie din primele 2 saptamani. La inceput cand a spus ca a facut-o doar cu unul am fost ok, apoi a spus ca 4, am trecut cu vederea, apoi ca 5, apoi ca 6 si a sarit calul cu asta. La fel cum a mintit de atatea ori, mai mult ca sigur sunt mai mult dr 6 si nu e sincera. Deci sex cu ea nu o sa fac oricum, imi e scarba.
Odata ce stii ce vrei si esti convins ca nu vei afce sex cu ea, de ce ai venits a ne interbi pe noi, ce sa faci?
Nu ti-a fost clar de la inceput, ca nu merita sa te incurci cu o curvulita mincinoasa?
Daca voi ati mai continua sau nu relatia in locul meu si daca gresesc eu undeva, asta voiam sa stiu... Daca gresesc in legatura cu faptul ca nu ii pot accepta un asemenea trecut
Nu te sfatuiesc sa continui relatia asta fiindca ai o frustrare continua si tot timpul vei fii tentat sa-i dai peste ochi cu minciuna ei, cu faptul ca a mai fost cu alti barbati samd.
Asta nu poate fii relatie fericita si nici de viitor.
Cauta-ti alta fata, fara trecut desmantat, mai cuminte, mai iubitoare, mai cinstita, cu care sa ai o legatura frumoasa, de dragoste.
Daca a avut tot orasul ce mai stai cu ea dai papucii nai nevoie de c..ve in viata ta cauta o fata mai simpla nu una cu km multi la bord cu altii sa calarit da cu tine nu vrea decat dupa 1 an inseamna ca te crede papagal...