| Harasaky a întrebat:

Iubita mea nu ii place sa ii se faca sex oral nu se uda deloc cu preludiu... ii place doar cand o masturbez eu dar cand ajunge la un anumit punct strange picioarele si spune sa ma opresc... ca cica o doare.
Precizez ca ea mi-a spus ca nu a avut niciodata orgasm in pat si nici nu ii place al doilea numar. Ceva sfaturi ce ar trebui sa fac sa se simta bine suntem de aproape 5 luni impreuna

Răspuns Câştigător
| Andreea555555555555 a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie. Tot asa, iubitul meu se zbate sa mi dea acel "orgasm" si sincer de ceva timp am devenit si eu obsedata de asta, in acelasi timp imi pierd increderea in sine crezand ca e ceva in legatura cu mine. Bine, la mine e un pic mai diferit fiindca am o infectie. E posibil sa se panicheze cand simte o presiune mai mare, dar ai grija sa nu o masturbezi "violent" Si da, o fi la inceput si inca nu isi cunoaste corpul asa bine, oricum, nu o presa cu asta, poate si ea se preseaza si de asta e atat de stresata.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sigur e abia la debutul vieții sexuale și nu s-a masturbat niciodată.
Va dura o vreme până se va adapta și va învăța să ajungă acolo. Și mă tem că nici tu nu ești prea priceput să faci asta - deci e foarte posibil să fie un proces de durată (mare). Sau dacă nu ai răbdare, chiar un eșec...

| Mkeynes a răspuns (pentru mihai69):

A mea e la fel de incepatoare si am adus-o la orgasm de cateva ori

| mihai69 a răspuns (pentru Mkeynes):

Felicitări, dar nu despre tine și amica ta era vorba aici.
winking

| Mkeynes a răspuns (pentru mihai69):

Da dar ai zis ""va dura o vreme "

| Emilian65 a răspuns:

Lucreaza tu mai mult pana o aduci la momentul orgasmului si apoi iti va cere ea si al doilea numar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o pe ea deasupra din când in când, isi cunoaste mai bine corpul decât o faci tu.