Pai ori e obișnuință, ori dispare când ești lângă ea? Lasă-i puțin spațiu și vezi ce se întâmplă. Nu este bine să insiști in momentele astea. Eu aș zice să fii și puțin indiferent, că nu strică.
Ea zice ca atubci cand sunt cu ea totul e bine, simte ca ma iubeste, dar cand vorbim pe Facebook, nu ii nai place sa vorbim, nu ii mai e drag si zice ca nu stie ce simte atunci. Mentionez ca noi doi am petrecut mult timp vorbind pe Facebook ca nu am putut sa ne vedem asa des...
Este foarte nehotărâtă fata. normal ca te plictisești la un moment dat sa tot vorbesti pe net, dar nu are nicio logică ceea ce spune ea. Nu cred că se mai merita. Dar, ți-am zis, lasă-i spatiu, nu o presa și vezi ce decide. Ori e prea confuză, ori se cam joaca puțin cu tine. Ăla nu e motiv întemeiat de despărțire.
Pai, noi nu ne lrea puteam vedea din cauza tatalui ei. Si mi-a zis ca faptul ca ea nu prea poate sa iese la mine deai as vrea si ca eu o sa plec inafarq, o face sa creata si nai mult ca va trece peste etapa asta...