Dacă v-ați despărțit, ce mai contează adcă e sau nu cu cineva?!?
Și nu, nu te va mai căuta. Nu cred că e chiar așa proastă.
Prietene in aceeasi situatie sunt si eu cu prietena dupa 7 luni de relatie e gata. tot timpul certuri si in final sa ne dam cuvinte grele si gata despartire si nu mai vrea sa auda de mine, ca nu mai avem ce discuta. deci foarte tare s-a suparat si eu astept ca si tine sa ii treaca si sa mai vorbim ca prieteni ) deci cred ca asteptam degeaba. iti gasesti alta ca si eu voi face acelasi lucru dar momentan pauza. sa ma simt singur in libertatea mea.
Dacă după cinci ani v-ați despărțit, înseamnă că au existat niște motive serioase, nimeni nu dă cu piciorul unei relații atât de lungi dacă totul a fost doar lapte și miere. Ori tipa fost întotdeauna o mică oportunistă și nu ți-ai dat tu seama de la început ce hram poartă, în sensul că a stat cu tine cât a avut nevoie de tine, atâta timp cât relația asta îi aducea vreun beneficiu.
Oricum, șansele de împăcare sunt spre zero. Doar dacă nu întâlnește tipi mai puțin dispuși să-i facă toate poftele, atunci s-ar putea să se întoarcă, mai ales dacă ești bleg și dai impresia că fără ea n-ai aer.
Prietene,cuvintele sunt ca pitrele; odata aruncate nu le mai poti intoarce inapoi, ..eu cred ca si daca va impacati, inteleg ca tu ai vrea, nu o sa mai mearga, asa ca ..alta noua, asta ti-a ramas mica
Ieri a fost la mine si am intrebat o daca e cu cineva si a zis ca nu. A început să plângă era foarte slăbită si arata destul de rau. Am sfătuit o sa aiba grija de ea ca nu mi place cum arată si a zis ca se simte singura si abandonată. Chestia este ca ma suna prieteni ca a vazut o cu altcineva însă ea spune că nu e cu nimeni. Sa o cred sau nu?
AndrewTate7789 întreabă: