anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubita mea sau fosta iubita, ca nu mai stiu ce suntem, vrea sa nu mai fim împreună, dupa cateva săptămâni de relatie pe motivul ca sunt prea gelos. M-am rugat de ea sa ramanem împreună ca o sa ma schimb si chiar asa e, dar tot nu vrea. Zice sa o las in pace dar eu nu vreau. Ce sa fac, de cateva zile ma rog de ea...

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cum s-a mai zis, ai fost prea disperat dupa ea si ai plictisit-o. Asta cu gelozia e pretext. Daca chiar voia sa fie cu tine te asculta cand ziceai ca te schimbi si iti mai dadea o sansa.

| Violleta2022 a răspuns:

Gelozia este o boala grava, care ucide drasostea, sentimentele si produce numai durere.
Imi pare rau pentru tine, dar ii dau dreptate fetei, sa fuga de barbatul gelos.

| OldSoul a răspuns:

Are dreptate...
Tu in momentul de fata esti ca un catelus de pe strada, te joci putin cu el si gata, te urmareste pana acasa.
Asta faci si tu.

Opreste-te!
Cu rugaminti d-astea nu vei avea niciodata o relatie sanatoasa, deoarece tu vei scade in ochii acelei persoane, si de acolo nimic bun nu se va intampla.

Te refuza, accepta refuzul si asta e, nu-i cere explicatii, nu te ruga de ea, nu insista.
Daca vrei sa se schimbe ceva, din contra, trebuie sa fii de acord cu ea si sa nu o mai cauti.
Cand esti de acord cu ea, ea va incepe sa creada ca undeva a fost vina ei, si respectiv ca nu inseamna atat de mult pe cat credea pentru tine, motive care o fac sa te mai caute uneori sa-si dea seama ce si cum.

Dar daca stai si te rogi de ea, ii faci tot felul de promisiuni tot ce ii arati e ca esti obsedat de ea, ca nu ai incredere in tine, si pe buna dreptate, cu un astfel de comportament o lasi sa creada ca te poate avea oricand vrea ea, ba mai mult, incepi sa o stresezi cu insistentele tale, si uite asa mai mult o distantezi insistand.

In ziua de azi nu prea mai exista barbati care sa accepte un refuz, parca toti s-au transformat in niste flacai jalnici care cer mila si indurare de la stapana, de parca nu ar mai exista alte fete, alte femei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai ce sa mai faci, daca te refuza las-o in pace si gata.Ai si meritat asta.

| eugeniu2020 a răspuns:

Esti un papa lapte, bine a facut ca te-a lasat!

| lettuceax a răspuns:

Frate daca nu te mai vrea nu o mai obliga sa te aiba, nu trebuie sa fortezi un om ca sa te placa, daca ea zice sa o lasi in pace las o in pace si gata, poate se regreta si se intoarce singura la tine.

| Corneliasirbu a răspuns:

Eu a-și spune mai bine să o leși. Pentru ca odată ce ea nu mai vrea problea e ca nu te mai place ..sau poate vrea sa încerce ceva nou)