Incompatibilitate!
varsta si mentalitatea sunt critice, fiindca ea este imatura si profitoare.
Sincer, nu pare ca da doi bani pe iubirea si sacrficiile tale!
Simplu fapt ca a afirmat "ca a doua zi dupa ce va despartiti ea iese cu altul", imi spune clar ca o doare in fund de tine si te tine numai pentru rasfat, hachite si beneficii.
Personal, cred ca-i pierdere de timp relatia asta, fiindca nu-i iubire, atentie si nici respect pentru tine.
Nici o fata cu bun simt, nu ar spune baiatului pe care-l iubeste fraza de mai sus. Asa ceva este dezgustator!
Baiete, cauta-ti pe cineva langa tine, sa nu te mai duci pana la tara, dupa o taranca care nu te merita, nu te respecta si nici nu te apreciaza. Este evident ca vrea rasfat si atat.
Să te uiți la un clip.
https://www.youtube.com/watch?v=iqAtv1ORcLc
Spune ceva despre ce ai pățit tu. Iubire toxică. Până acum se juca cu păpușile. Acum se joacă cu tine. Te confundă cu un păpușoi.
Nu te supăra pe mine, dar ești clasic, de manual, fraierul de care profită o fițoasă cu caracter dubios.
Ție chiar nu-ți dă absolut nimic de gândit? E oarbă rău dragostea asta.
Nu-ți răspunde la tel. o zi întreagă, iar când te vede fuge și se ascunde de tine. Ce crezi că făcea? Ghici?
Spunea rugăciuni și n-a vrut să o vezi?
Își bate joc de tine la modul grosier.
Tragic e că, indiferent ce-ți va spune toată lumea pe-aici, o vei iubi în continuare. Și vei mai pierde aiurea niște ani buni din viață până te vei prinde. Pentru că îți vei da seama până la urmă.
Te manipulează, profita de avantajele pe care i le oferi. Ar trebui să fii si tu mai orgolios si sa nu mai permiți atatea mofturi si comportament lipsit de respect până la urmă. Faptul că s-a ferit, pitit de tine si nu a mai răspuns la telefon e clar ca ceva ascundea de tine.
A observat ca ești prea îndrăgostit de ea, și profită. Așa fac fetele care observă anume chestii, in caz că ea, a mai umblat și cu alții, șantajează sentimental dpdv psihologic nu-i da ocazia sa continue. Îsi bat joc. Fii mai nepasator, și ii poti spune la un moment dat, chiar să duca la altul și Pa.
Las-o dreacu asta-i handicapata rău frate du-te fugi salvezați viața frate las-o dracu cum sa faci așa ceva vezi ca lui asta îi place viața nu știu cum sa spun altfel las-o cai handicapată rău ce nervi mia făcut
Buna ziua Agent Stefan Morarescu ai belut **** fraiere ti am luat adresa venim peste tine in casa pup