Fratelo cam nasol am auzit ca e grea la medicina eu zic mai bine sa va despartiti pentru ca voi acum incepeti stdentia, perioada in care veti cunoastelume noua si va veti distra maxim, e perioada in care experimentati cat mai multe cearsafuri cu putinta, mereti in club, va imbatati, petreceri camin, nu e prea ok sa ai relatie in timpul studentiei
Nu, studentii la medicina nu prea mai au viata amoroasa sau sentimentala. Cel putin dupa ce isi aleg specializarea.
Poate primul an, sau primii doi sa fie mai lejeri, fiind mai multe notiuni teoretice. Dar dupa ce isi aleg specializarea...stau foarte prost cu timpul liber. Si dupa, ca medic e foarte greu sa ai o viata.
Cunosc studente la medicina care s-au maritata din timpul studentiei si au avut si copii (studente fiind). Daca acele fete pe care le cunosc personal au putut avea sot si copil si au mai si terminat facultatea, cu atat mai mult prietena ta va avea timp si pentru tine. Intr-o relatie care vrei sa dureze in timp, incerci sa iti sustii partenerul, nu sa il tragi inapoi, iar ea va vedea ca intr-adevar tii la ea, asa ca scoate egoismul din relatie ca nu duce nicaieri. Punct.
Tipule, presupun ca ai 17 ani din nume, nu stiu cum sa iti explic, dar va fi destul de greu, iar medicina e destul de grea asa ca daca stai tu putin pe capul ei cu iesiri, nu va invata suficient si vei mai avea parte un an de ea.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: