| sica2 a întrebat:

Iubita mea vrea sa facem sex dau eu i-am raspuns ca nu fac cu ea sex deoarece nu vreau dar in adevaratul sens nu vreau pentru ca nu stiu cum, eu n-am mai facut pana acum asa ceva si chiar nu stiu ce sa-i zic eu am 15 ani jumate iar ea are 16 ce credeti ca as puteai sa-i zic, ofer funda

4 răspunsuri:
| Kylexy a răspuns:

Fa-o dar foloseste balonasul ca 9 luni mai tarziu sa nu fii tatic, si de prefera balonas "durex"

| Bogdan1o a răspuns:

Ea este virgina?
de fapt indiferent de asta...toti am fost sau suntem virgini pana cand facem....asa e si cazul tau
dar, fie ca faci acum fie ca mai incolo tot fara experienta vei fi
nu trebuie sa stii nimic
te uiti la un film de dragoste sa vezi cum incep ceilalti, va sarutati, va dezbracati...si asa mai departe, nu e o filozofie, te vei descurca, ai incredere in tine si nu uita de prezervtiv...bafta

| badboy_6643 a răspuns:

laughingrolling on the floorwtf? cum sa refuzi o fata care vrea sa faca se.x cu tine doar pentru ca esti virg.in.macar incerci nu ai nimic de pierdut. ziceai ca nu stii cum laughing).te iei de pe un film por si tot e bine

| Razvica a răspuns:

Stai linistit nu esti singurul care s-a nascut virgin, au mai fost cativa pe langa tine, ideea e ca tu trebuie sa vorbesti cu prietena ta, sa-i spui ca esti virgin, banuiesc ca ea nu e din moment ce tia propus asta, si daca vrei sa o faci faoooooooo, nu mai astepta daca e pers potrivita, si vei vedei ca toate vor fi bune si frumoase.happy