| Gosu a întrebat:

Iubita mea vrea sa ne despărțim pentru ca sunt indiferent la școală cu ea dar în rest nu sunt,nu știu la școală e diferit îmi e așa sa o pup și chestii,știți cum sunt colegii rad, îmi puteți da niște sfaturi cum sa mă comport cu ea la școală

Răspuns Câştigător
| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai ar trebui sa te comporti si la scoala. Poate ea vrea sa se simta ca nu ti e rusine sa te afisezi cu ea in public. Ar trebui sa fii mai afectos si la scoala. Nu ar trebui sa te intereseze ce fac alti colegi.

3 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Motive de ras nu sunt. E urat sa ii acorzi atentie in functie de locul in care va aflati.

| corbulalbrosu a răspuns:

Modul in care procedezi denota faptul ca inca nu esti maturizat, din moment ce invoci un motiv absolut pueril; faptul ca te-ar deranja parerea/aprecierile sau manifestarile "rautacioase" dar sigur copilaresti ale colegilor vostri. In viitor incearca sa te comporti exact la fel ori unde v-ati afla, indiferent de locul sau momentul zilei, si daca totusi s-ar intampla ca anumiti colegi sa aiba aprecieri/manifestari rautacioase la adresa voastra ii puteti pur si simplu ignora. Curaj si succes.

| Axelx a răspuns:

Dacă te simți rușinat cu ea... Înseamnă că ceva nu este bine. Dacă ar fi o iubire adevărată nu ți-ar păsa de părerile colegilor tăi. Nu sunt aici ca să te cert, ci ca să îți spun crudul adevăr. Dacă ai iubi-o cu adevărat ți-ar păsa de ea și nu de prietenii tăi. Încearcă să-i faci pe plac să vezi dacă iese ceva bun happy *asta în caz că o iubești*