Sa o lasi in pace... daca ea nu apreciaza ce ai facut pentru ea ce rost are sa o tii cu forta?
Fa-i o surpriza si da-i tu papucii inainte. E o cauza pierduta. E genul ala de femeie ce se cupleaza cu barbati "alpha" care isi bat iubitele si le dau cu capul de hota ca mai apoi dupa ce se despart, incepe tipa sa se planga la alti barbati cum ca in fosta relatie a fost tratata urat.
Stop inainte sa puna ea stop, aia nu merita nici un colt de paine daca recunoaste chestiile respective. Pune si tu mai mult pret pe tine!
Părăsește-o primul și vezi-ți de viața ta.
E o situație care niciodată nu poate fi reparată. Nu spera degeaba.
Sau altfel vei fi fraierul de serviciu care trage aiurea de o relație.
Nu-i da speranțe că s-ar putea întoarce la tine, pentru că te vei transforma în backup-ul uneia careia nu prea îi pasă de tine.
Sau dacă nu, poți să mai atârni de ea, irosindu-ți niște ani din viață,
Tu alegi.
Vin si eu sa intaresc ceea ce ti-au spus si ceilalti. Las-o, pleaca si nu te uita inapoi.
Ce poti sa faci omule, se pare ca nu ai stiut ce curva ai langa tine, asta e adevarul
Sa imi fi zis mie prietena vorbele astea, frate, stergeam cu ea pe jos, o scoteam in palme afara, ti-a dat umilinta fatala, ca si cand ti-ar fi spus am stat cu tine sa mananc pe banii tai, gandul imi era tot la madularu lui fostul
Mario1996 întreabă: