Nu trebuie sa faci asta daca nu iti doresti. Vorbeste cu ea fii deschis si explica i ca nu te simti confortabil s o faci in momentul de fata. Pe parcurs poate n o sa mai fi atat de reticent. Pana la urma nu e nimic gretos sau anormal sa saruti sau sa atingi partile erogene ale partenerului.
Corect ar fi, daca tu vrei sex oral, sa fii pregatit sa-l si oferi!
Nu uitati de igiena riguroasa, facuta inainte de sex, ca sa nu existe mirosuri sau scurgeri, care va scarbesc.
Nu uitati de prezervativ, ca si ala se foloseste pentru sexul oral, atat la baiat, cat si la fata!
Cred ca am pățit și eu ca tine, Când mi-am început viata sexuală! Eu voiam sa imi faca oral dar când venea rândul meu totdeauna ma coteam, până intr-o zi până m-a păcălit sa ma las legat, a început ea, m -a excitat la culme si dupa mi-a pus-o deasupra sa-i dau limbi degeaba începusem eu sa strâmb din nas, ca m-a apucat frumos de nasuc si ma punea sa scot limba si asa frecat-o de boticu meu până ă început sa imi placa! Am fost eu putin bosumflat imediat după dar mi-a trecut repede când a trecut ea la oral, au fetele metodele lor de a ne împăca, lol.
În concluzie plăcerea vine practicînd.
Depinde.
daca ea refuza sa ti-o suga atunci ai deja un argument sa nu o faci
dar daca ea ti-o suge, atunci trebuie sa-i dai limbi.
sau divortati
In primul rand nu trebuie sa iti fie scarba sa atingi in orice mod zonele erogene ale unei femei mai ales daca are grija de igiena personala. Un alt motiv pe care ti l-as da este acela ca atat timp cat ea iti face tie sex oral si se injoseste pentru chestia asta tu esti automat obligat sa o faci pentru ea.Iti zic asta pentru ca asa este frumos. Gandeste-te la o alta situatie dar nu legata de sex. Daca de ziua indragostitilor ea iti face un cadou si tu nu, atunci ea se va simti foarte prost. Asa este si aici... Asa ca invinge-ti orice scarba si fa-o fericita pentru ca orice fata isi doreste aceasta perversitate. Iar faptul ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda poate fi un motiv sa va despartiti