| Anonimăă_8652 a întrebat:

Iubita nu vrea sa faca sex cu tine pentru ca inca este virginahappy. Dar daca iti da voie sa te duci la altele sa iti satisfaci nevoile? Ce parere ai? I-as spune asta iubitului meu dar mi-e ca o sa creada ca fac misto de el. straight face

Răspuns Câştigător
| Yosifica a răspuns:

Buna,scump`o daca il iubeti nu-l lasa sad iar daca te iubeste te asteapta,nu stiu cati ani ai dar lucrul acesta il faci cand esti pregatita happy el daca te iubeste trebuie sa te inteleaga. trebuie sa-i explici ca o relatie nu se construieste numai din sex ci din intelegere si iubire, n`am nimic impotriva acelor fete care ofera placeri barbatilor dar dc sa-l lasi? in gandu tau nu ai avea o nedumerire? ''oare dc l`am lasat la alta''? '' daca ma iubea ma astepta ''! ''oare ma iubeste ''? nu stiu daca vei fi de acord cu mine dar ar trebui sa te gandesti f bine, ai grija de iubitul tau si vorbeste deschis cu el si explica-i si brovo daca esti tanara si iti traiesti copilaria in loc sa-ti incepi viata sexuala!

11 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Pff euuna nu as face asta niciodata, dar fiecare face ce vrea.
Adica de ce sa se duca la altele? Daca o iubeste asa mult o v-a astepta pe ea pana cand va fi pregatita, daca chiar o iubeste.

| R_8074 a răspuns:

Deci sa nu faci asta in viata talaughing Pentru ca dupa aia o sa te ia in bataie de joc. Deci daca te iubeste atat de mult pe cat spune, te asteapta pana esti pregatita sa faci si pasul asta. Daca nu, asta e o dovada ca statea cu tine doar pentru sex. Eu nu i.as spune asta niciodata in locul tau big grin Dar e decizia ta, eu ti.am dat un sfat.

| Denisa444 a răspuns:

Pe bune ca unele inca aveti senzatia ca baietii sunt niste simple animale irationale in calduri?! ce auirea.sa-si faca nevoile... bullshit

| MissD_2144 a răspuns:

E o absurditate... dupa parerea mea. Daca o iubeste va rabda cit va fi nevoie,pina cind ea va fi preegatita. Daca nu inseamna ca n-o iubeste. Iar ea va face o prostie daca-i va spune sa mearga la altele sa-si satisfaca dorintele,pentru ca nu-l va m,ai putea intoarce. Asta e o prostie, crede-ma. Asa ca daca ai virsta potrivita si va iubiti reciproc, daca aveti viitor impreiuna mai bine cedeaza tu. pa

| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Asta i-am spus si eu iubitului meu si chiar asta a crezuthappy. Deci mai bine nu.Dar imi place cum gandestilaughingsmug

| PatiiiixD a răspuns:

Aloo cum sa.i permitilaughing is in aceeasi situatie si imi e frica dar probabil ca o sa o fachappy mi.a lasat timp de gandire

| ColorfullColors a răspuns:

Nu`ti recomand sa-i spui asa ceva. In locul tau l`as lasa in pace. Ce nu poate sa mai astepte... Lasa ca nu e caine sa stea cu limba afara dupa fiecare fata pentru ca nu a mai facut`o de mult. Daca are rabdare sa te astepte, poti avea incredere in el, si poti stii ca nu te va lasa imediat dupa ce "termina" cu tine. Sa nu te simti presata, in acelasi timp, si sa faci pasul daca nu esti pregatita.
Doar... Trebuie sa astepte; x

| elasexygagica a răspuns:

Ce ai tu nu este o relatie.cum sa permiti sa se culce cu altele, mda, alta victima a vorbelor bunici despre virginitate. O sa ajungi sal pierzi daca nu faci sex cu el

| answer a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat, te va astepta cat va fi nevoie, va sti si va dori sa te respecte; daca vrei sa-i spui asta, posibil sa nu-l iubeste, pentru ca atunci cand iubesti o perosana nu iti doresti sa o imparti cu nimeni! Gandeste-te bine la ceea ce e cu adevatat intre voi si calculeaza daca este sau nu iubire! Dar dupa mine, nu prea este iubire! Cat despre faptul ca nu vrei sa i te daruiesti inca, eu nu am decat sa te felicit ca gandesti asa si sa ma bucur ca mai sunt fete care mai gandesc asa. Insa, partea in care spui ca ti-ai lasa iubitul sa mearga la altele este o prostie. Lasa lucrurile asa; el te va astepta cat va fi nevoie daca, cu adevarat te iubeste! Parerea unui baiat! happy

| mony1994 a răspuns:

Ar trebui sa te astepte daca te iubeste.nu ar trebui sal trimiti la altele pentru ca se invata si dupa aia nu o sa mai scape.mai bine vorbiti si ii explici iar daca nu vrea sa te astepte e clar ca nu te iubeste si ca singurul lucru pe care il vrea e sex.totusi e bine ca astepti sa fi pregatita si ca nu te lasi pe mana lui.

| al3xxa_7413 a răspuns:

Eu i-am spus chestia asta si a zis ca nici nu se gandeste sa faca asa ceva, pentru ca nu ar putea sa se simta bine cu alta si sa se gandeasca in acelasi ca ma iubeste. Mai bine prefera sa astepte sa fiu pregatita, decat sa isi satisfaca nevoile cu una sau alta. Dar sa stii ca au mai fost si care au fost de acord cum au auzit de idee...asa ca depinde de baiat si de cat de mult tine la tine