| blueheart a întrebat:

Iubiti cu adevarat,sunteti iubit si simtiti asta, dar e o iubire imposibila si amandoi stiti asta. Ce faceti? Continuati sa va traiti povestea de dragoste sau puneti punct inainte de a fi prea tarziu stiind ca amandoi veti suferi?

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

O traiesti pana la final si chiar daca o sa suferi dar te consolezi ca a fost ceva ce poate nu o sa mai ai parte pe viitor, ceva unic

| blueheart explică (pentru mona):

Multumesc,Mona pentru raspuns happy. Ceea ce traiesc acum e unic, nu voi mai simti niciodata ceea ce simt acum. Nu regret nimic si nu voi regreta. Iubesc o persoana sensibila, care imi daruieste ceea ce are mai bun si o face din tot sufletul. Eu o sa am amintirile, frumoase si speciale. Ceea ce imi doresc este ca el sa nu sufere si sa nu regrete niciodata ca m-a cunoscut. happy

| mona a răspuns (pentru blueheart):

Am trait si eu o astfel de iubire imposibila si eram constienta de asta dar nu regret si imi amintesc cu drag si va ramane vesnic undeva in inima mea

Imi cunosc sentimentele, stiu ca va ramane pentru totdeauana in sufletul meu. Atat imi doresc-ca el sa nu sufere deloc, sa iubeasca din nou la fel de frumos happy

Se pare ca suntem nascute in aceeasi zi -14 martie, super happy

14 martie,,, da,,, suntem pestoaice

In acelasi an laughing

Asta nu o mai cred

Ba da, la 10 zile dupa cutremur, la ora 16 happy

15 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iubirea reciproca nu este suficienta pentru o relatie trainica.

| blueheart explică (pentru neutrino):

Si atunci ce faci? Renunti?

| Cleopa a răspuns:

Nu exista iubire imposibila, exista doar incapacitatea noastra de a face tot ce dorim! eu as trai-o pana la final, caci ori acum, ori atunci tot suferinta va fi...

| blueheart explică (pentru Cleopa):

Corect. Iubesc, sunt iubita, imi place ceea ce simt si poate ca as suferi si mai mult daca as trai fara ceea ce am acum. Multumesc pentru raspuns happy

| violetajustme a răspuns:

Tu ce ai facehappy?

| blueheart explică (pentru violetajustme):

Eu am decis sa o traiesc pana la final, desi stiu ca voi suferi happy

| violetajustme a răspuns (pentru blueheart):

Daca si el lupta pana la final atunci nu vei suferi happy