| gege12321v a întrebat:

Iubitul celei mai bune prietene mă place pe mine! Eu am iubit de aproape 2 ani și îl iubesc enorm, însă deloc pe prietenul ei, vorbeam la început cu el pentru ai ajuta sa treacă peste niste probleme! Ce as putea sa fac? El o iubește mult pe prietena mea, dar mă place și pe mine! Nu am cum sa ii zic pentru că trece printr un moment dificil și ar distrugeo asta! Va rog dati-mi un sfat

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zi lui sa termine actoria lu jack norris si sa se ocupe de dansa

| corbulalbrosu a răspuns:

Incearca sa-l eviti pe cat este posibilul pentru a nu mai ajunge in situatia de a fi nevoita sa interactionezi cu el. Succes!

| IAR a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Asta mi se pare cel mai stupid lucru pe care poate sa-l faca o persoana, "sa evite o persoana doar sa nu interactioneze cu ea".
Poate sa-i spuna clar de la inceput ca nu-l place si cu asta basta, simplu si eficient.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și de ce ar trebui să îi spui?

| anonim_4396 a răspuns (pentru sadrian46):

Cum adica de ce? Femeie aia nu merita sa stie ca nenorocitul ala isi bate joc de ea? Nu merita sa stie adevarul? Sa știe ce fel de creatura are "langa" ea.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă mai iubește pe încă cineva, de unde rezultă bătaia de joc? Cine spune că nu ai voie să iubești două în acelaș timp?

| gege12321v explică (pentru sadrian46):

Rațiunea, ea spune că nu ai voie!

Nu exista asa ceva. Mi se pare ca subestimati iubirea.

Studiez iubirea din 1966.

Inseamna ca ati cam lipsit de la ore.

Când am lipsit, studiam aceeași materie, pe cont propriu.

Deci puteti sa-mi spuneti, sincer, ca sunteti multumit de nota la examenul in iubire?

Nu, nu sunt mulțumit. Am reușit să am trei copii care poartă genele mele mai departe. Cu mintea de acum, aș fi dorit să am peste 10.
Am reușit să fac fericite *** femei. Aș fi dorit să fac fericite mult mai multe, măcar dublu. Așa că am notă de trecere, dar... Sincer.

| Plato a răspuns:

Nu dă doi bani pe prietena ta. Cand iubesti, e imposibil sa ai ochi pentru altcineva. Total imposibil.
Deci nu se pune problema de iubire.
Spune-i cat mai repede, merita sa stie adevarul, dar doar daca ai dovezi puternice, nu doar ceva paranoia.

| Denisa0954 a răspuns:

De unde ai tras concluzia ca te place pe tine? Poate doar tu crezi asta

| gege12321v explică (pentru Denisa0954):

El singur mi-a zis, că mă sună des

| Ale5184 a răspuns:

Sa ii spui. Merita adevarul. Cand va afla ca i-ai ascuns, o sa te urască. Fii sincera!