Incearca sa-l eviti pe cat este posibilul pentru a nu mai ajunge in situatia de a fi nevoita sa interactionezi cu el. Succes!
Asta mi se pare cel mai stupid lucru pe care poate sa-l faca o persoana, "sa evite o persoana doar sa nu interactioneze cu ea".
Poate sa-i spuna clar de la inceput ca nu-l place si cu asta basta, simplu si eficient.
Cum adica de ce? Femeie aia nu merita sa stie ca nenorocitul ala isi bate joc de ea? Nu merita sa stie adevarul? Sa știe ce fel de creatura are "langa" ea.
Dacă mai iubește pe încă cineva, de unde rezultă bătaia de joc? Cine spune că nu ai voie să iubești două în acelaș timp?
Rațiunea, ea spune că nu ai voie!
Nu exista asa ceva. Mi se pare ca subestimati iubirea.
Studiez iubirea din 1966.
Inseamna ca ati cam lipsit de la ore.
Când am lipsit, studiam aceeași materie, pe cont propriu.
Deci puteti sa-mi spuneti, sincer, ca sunteti multumit de nota la examenul in iubire?
Nu, nu sunt mulțumit. Am reușit să am trei copii care poartă genele mele mai departe. Cu mintea de acum, aș fi dorit să am peste 10.
Am reușit să fac fericite *** femei. Aș fi dorit să fac fericite mult mai multe, măcar dublu. Așa că am notă de trecere, dar... Sincer.
Nu dă doi bani pe prietena ta. Cand iubesti, e imposibil sa ai ochi pentru altcineva. Total imposibil.
Deci nu se pune problema de iubire.
Spune-i cat mai repede, merita sa stie adevarul, dar doar daca ai dovezi puternice, nu doar ceva paranoia.
El singur mi-a zis, că mă sună des
Sa ii spui. Merita adevarul. Cand va afla ca i-ai ascuns, o sa te urască. Fii sincera!