| I089didi a întrebat:

Iubitul meu a avut o relație de prietenie cu beneficii cu o anumită fată pe care încă o are pe Facebook și îi dă ador la poze. Am discutat cu el și mi-a spus că nu mai vorbesc și să păstreze distanța față de acea persoană. Credeți că mai este ceva între ei?

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Chiar daca in momentul de fata nu s-a mai intamplat nimic intre ei faptul ca ii da ador la poze in continuare reprezinta o lipsa de respect fata de tine, daca vorbeste cu ea sterge mesajele, daca nu vorbeste oricum are intentia de a pastra legatura, pare o problema mica dar de fapt e foarte grav ce se intampla, nu mai avea ce sa caute in lista lui, apai sa mai dea si ador si faptul ca il vezi pe el cu interes activ in a pastra legatura sub o forma sau alta.
Nu e infidelitate fizica, dar e infidelitate morala care e la fel de grava, ori termina cu prostiile ori iti asumi ca e predispus sa te insele, nu te respecta suficient.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, si-a lasat o portita deschisa tot timpul, ca atunci cand are chef sa fuga pana la ea si sa mai profite de "beneficiile" oferite.

| dullcat a răspuns:

Nu avem de unde sti. Poate ca da, poate ca nu.Dar daca te deranjeaza ca inca are contactul ei in lista Facebook si iubitul tau nu intelege, mna, nu suna deloc bine pe viitor.

| Ganderoaica a răspuns:

Din respect pentru tine, nu ar mai fi trebuit să facă maimuțăreli din acestea.

| KKK111 a răspuns:

Mereu va fi. Este foarte greu sa renunti la un prieten cu beneficii. Atunci cand toate merg prost si va certati el se duce la ea pentru ca nu il judeca, nu il streseaza, nu ii cere explicatii si nici nu o intereseaza cui da like-uri pe net. Pe ea o intereseaza sa fie lovita bine si apoi fiecare la casa lui.

Vei avea de furcă in relatia asta. Te-a mintit, iti garantez ca inca mai tin legatura, dar o face inteligent sa nu afli tu. E posibil sa aiba inca un telefon de care tu sa nu stii si de acolo sa vorbeasca cu ea. Sunt multe manevre pe care un barbat le poate face sa nu afle femeia lui.

| AntonIacobescu619 a răspuns (pentru KKK111):

Te asigur eu ca telefoanele costa...mai ales abonamentele la ele!