| Bianka24 a întrebat:

Iubitul meu a mai avut o gagica care imi erea prietenă deși nu o sufeream și nici ea pe mine ea acum cred ca stie ca sunt cu el (nu stie nmn doar prietenele mele ca sunt cu el) si fata aia a zis ca stie tot ce vorbesc eu cu el si a zis ca pe 26 noiembrie iam zis Pa vtm te iubesc mult ntbn chestie care este adevărată și când mam certat cu el lam intrebat dacă mai stăm certați sau ne împăcam iar ea mia zis si chestia asta iar eu am negat... după lam întrebat pe iubitul meu ca el ii spune ce vorbeste cu mine ei și mia dat raspuns nuu vtm daca erea iti ziceam ea este invidioasa ca suntem împreună și mă vrea înapoi și vrea să ne certăm vtm nu este adevărat iar eu iam zis ok... Dar totuși nu știu ce ar trebui sa cred? Vă rogg ajutați-mă dau Fundă

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

Este foarte posibil ca el sa spuna adevarul, nu te putine ori au fost cazuri in care fosta vrea sa isi bata joc de actuala, mai ales ca sunteti si inamice. totusi e cam mare coincidenta, eu te sfatuiesc sa faci putin pe " spionul" si sa incerci sa afli ce se intampla pana la urma. pentru inceput poti sa observi cum reactioneaza amandoi cand sunt in acelasi spatiu, sa observi ce schimbari apar in relatia ta cu el si a-i mai putea incerca sa vb cu amicul lui cel mai bun, dar fara sa ii spui ce banuiesti. sigur ca mai exista si alte variante, insa tine minte ca totul trebuie facut discret

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Nicolalala a răspuns:

Cred ca amandoi isi bat joc de tine happy
Crede-ma. Ceea ce spune Miladinca e o prostie.
Din moment ce stie ce ati vorbit, e clar ca el i-a spus sau aratat mesajele.
Poate vor amandoi sa iti bata joc de tine happy
Te-ai gandit la probabilitatea ca ea sa se desparta de el ca apoi el sa fie cu tine si sa-si bata joc de tine?
Si sa nu stiti doar voi, fetele despre relatia ta cu el pentru ca de fapt nu e o relatie ci o bataie de joc?
Poate nici alea nu iti sunt prietena.
Ai grija, faci o pare greseala, ei 2 isi bat joc de tine, crede-ma happy