Măi, tu crezi că el pleacă în străinătate la distracţie? El pleacă pentru a-şi putea construi un viitor...nu vezi şi tu cât de greu este? Dacă te vede în viitorul lui nu ai de ce să-ţi faci probleme. Părinţii mei au trecut prin multe astfel de faze (şi da, recunosc că şi mie mi-a lipsit tata cât a fost plecat şi sunt absolut sigură că nici lui nu i-a fost uşor) şi au reuşit. În condiţiile în care familia tatălui meu a vrut chiar să o dea pe mama afară din apartamentul lor (al părinţilor mei) cu un copil de 1 an... Trust me, if it's meant to be, it will be.
S-au inventat tot felul de căi prin care puteţi ţine legătura la distanţă, vă puteţi vedea la webcam, puteţi vorbi ore întregi pe skype, messenger. Se poate, numai să vreţi.
Dacă vă iubiţi n-o să vă despartă nici distanţa şi nici timpul. Aveţi grijă de iubirea voastră.
Din pacate o relatie nu e tinuta doar de iubire. Iar distanta la un moment dat isi va spune cuvantul...
Eu cu parere de rau zic ca nu o sa mai dureze.Relatiile de genul se destrama usor usor pana se duc de tot! Nu poti sa te intalnesti cu cineva odata la cateva luni si atunci doar o saptamana.O femeie are nevoie de afectiune si multe altele nu numai de banii pe care poate ii trimite iubitul din alta tara ca aia nu o incalzesc cu nimic.
Eu zic sa puneti punct si sa iti gasesti pe cineva care sa iti fie alaturi si la bine si la greu MEREU nu prin telefon!
Asta e parerea mea sper ca nu te deranjeaza si nu te-am suparat!
Te pup!
Eu iti zic sa lupti pentru voi!
Sa lupti cu toti pentru iubirea voastra!(asta daca el chiar merita lucrul acesta si esti 100% convinsa de relatia voastra si ti-a demonstrat pana acum ca poti sa ai incredere in el si sa te bazezi pe el)
Eu sunt in aceiasi situatie, suntem impreuna de 3 ani jumate si de 2 ani avem o relatie la distanta, ne-am vazut in vara/iarna ba eu m-am dus in Anglia, ba el a venit aici. si ma rog a fost mai complicat fiind amandoi minori dar recent am devenit majori.
Fii tare! Totul se formeaza din felul din care gandesti, daca gandesti pozitiv si crezi in voi asa va fi!
Pot sa iti scriu multe legat de subectul acesta dar nu cred ca vrei sa citesti pagini intregi... deci pot sa iti numai bafta si o relatie fericita!
Drumul unui munte este greu si plin de obstacole, dar privelistea de sus merita totul, o sa poti sa ii privesti pe toti cei care ti-au ras in fata, nu te-au sprijinit si te-au barfit de la spate, iar ei o sa ajunga sa te invidieze pentru ceea ce ai reusit sa faci.
Da, dacă vă iubiți, da. Pentru unii, distanța nu e o problemă. Am pățit și eu de curând așa ceva, dar la mine nu s-a terminat prea frumos, pentru că toate fetele se bagă între mine și el și se pare că prietenul meu nu a rezistat. Să revenim la voi. Puteți să vorbiți pe web cam toată ziua dacă vreți, să vorbiți la telefon... Încearcă să faci să pară că nu e o problemă așa de mare că a plecat și că abia aștepți să vă reîntâlniți, cum presupun că gândești. Dacă mai ai nevoie de sfaturi, caută-mă.
Baftă!