| nicoleee30 a întrebat:

Iubitul meu a spus la cativa prieteni apropiati, care sunt baieti, ce am facut noi in timpul relatiei. Anunt ca sunt lucruri rusinoase rau de tot! Ce pot face in situatia asta? puppy dog eyes Va rog ajutati-maa! Sunt disperata.Am nevoie de mai multe sfaturi >big grin

Răspuns Câştigător
| euI a răspuns:

In primul rand dca vei incerca sa dai explicatii sau lucruri ingenul acesta toti se vor prinde ca ce a spus el este adevarat tu ar trebui sa le arati ca esti indiferenta si ca nu iti pasa, si asta ii va durea mai tare nu le da satisfactia de a-si bate joc de tine bafta

7 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
În primul rând ar trebui să te linişteşti, întrucât faptul este consumat şi nu mai ai cum schimba lucrurile.
Este adevărat, nu a fost deloc potrivit ceea ce a făcut prietenul tău, însă gândeşte-te că uneorii băieţii simt nevoia să se laude; atunci când ajung să facă anumite lucruri cu o fată, se simt ca nişte învingători şi îşi doresc să spună şi altora despre realizarea sa.
Poate n-a fost cu intenţie. Plus că oricum se ştie că toţi facem lucruri ruşinoase în viaţa privată.
Sfatul meu este să discuţi cu el şi să îl informezi că te-a deranjat acest aspect. Explică-i că este vorba de ceva intim, ce este menit să rămână între voi.
Mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Lisadream a răspuns:

Uite ce as face eu in locul tau: daca cineva ar aduce in discutie cele intamplate as glumi exagerand mult lucrurile astfel incat ceilalti sa nu inteleaga daca vorbesc serios sau e pe bune.sa-i bag putin in ceata. Trebuie sa fii relaxata, poate cateva glume detensioneaza atmosfera si te simti si tu mai stapana pe situatie.

| 6DuckMeJesus a răspuns:

Stai cu fruntea sus si aproba cand te intreaba cineva...e posibil ca asta sa-ti aduca puncte in plus in viitoare relatii, pentru ca asa vei deveni, probabil, mai stapana pe sine si mai selectiva cu puticile pe care ti le alegi.

| miolina a răspuns:

Spune-i prietenului tau ca ai vrea sa faci o pauza, un timp mai
indelungat, nu se stie cat, o pedeapsa pentru prietenul tau ca sa nu mai vorbeasca urat.

| Haios a răspuns:

Nu pot sa iti spun ca un adevarat cavaler nu se lauda cu iubitele lui.

| fireball a răspuns:

Pai vezi tu cand cineva profita de ceva ce tu nu vrei sa stii (adica santaj) de obicei il prinzi si tu cu ceva si mai si si uitati amandoi ce s-a intamplat da daca tine cu adevarat la tine o sa ramana intre voi