| lovemylifebaby a întrebat:

Iubitul meu adora sa ma faca geloasa, iar eu fiind foarte posesiva ma enervez usor numai ca azi ma enervat atat de tare incat i-am dat un mesaj in genul :"Sti ca am terminat, nu?". El nu a intret pe mess si nici nu mi-a raspuns la mesaj. Eu efectiv am spus-o decat la nervi dar vad ca el nu zice nimic, ce mesaj as putea sa ii dau acum in asa fel incat sa se simta foarte prost?

Răspuns Câştigător
| Nobodyy a răspuns:

Daca te face geloasa inseamna ca te iubeste. "Nu exista placere mai mare decat sa faci persoana iubita sa sufere." Cam greu de crezut insa este un citat adevarat.Si pentru ca te iubeste nu trebuie sa mai pui sare pe rana. Lasa totul asa cam o zi doua.Si daca nu se intampla nimic il intrebi cum se mai simte [face to face] si incerci sa aduci in discutie problema. Va veti impaca sigur.~Yoni.

11 răspunsuri:
| βǿβǿ a răspuns:

Eu cred ca de aceea nu ti-a raspuns la mesaj si nu a intrat pe mess
pentru. ca se simte ft. prostwinking

bv. tiehappy

| blaxy a răspuns:

Indiferenta.iaka ce trebuie sa faci...nu trebuie sal mai suni sau sai dai mesaje, pentru ca o sasi dea seama ca iarashi te tii dupa el sau ca intr-un fel ca tu fasci primult pas la orice.lasal si vei videa ca apoi te va kauta

| alexush a răspuns:

Te-ai gandit ca voi fetele in general aruncati prea repede cu niste cuvinte si pe noi acele cuvinte ne dor. daca baiatu glumea.si eu obisnuiam sa imi fac pr "geloasa", mai mult sa o tachinez. poate ca asta face si el.ar trebui sa ii spui ca iti pare rau ca i-ai dat mesaju ala, dar te deranjeaza cand te tachineaza si ca vrei sa incetezi.nu stiu daca el te-a crezut cand i-ai dat mesaju cu "stii ca am terminat-o, nu?!"bafta.big hug

| Deĺααα a răspuns:

Salut.big grin Uite, e un vers de la o piesa,, vreau s plang pentru`. noi sa imi cer iertare` `.in fata ta am fost un copil si` ma doare.`.x!'' ai putea sa-i scrii asta sau... Spune-i sa asculte piesa: Infierent feat Doze- regrete amoroase. Spune-i ca iti pare rau si ca esti foarte geloasa dar nu poti trai fara el :d. mai amentinta`llaughing ca asa fac si eu dar daca ma iubeste, ma iarta. In iubire orice e posibil. :* Sper ca te-am ajutat si sper din tot sufletu sa va impacati. Si nu-i mai zi chestii gen: sti ca ne-am desp. nu? am terminat`o. Daca il iubesti, schimbate si tu putin putin. :* Daca mai ai nevoie de ceva... Spune`mi. Ceauu`. :*:*:*

| PisyRock a răspuns:

daca tu stiai ca el face asta, puteai sa ii atragi atentia de la bun inceput. plus ca daca e asa cum zici, el nu te merita. e genul de persoana care profita. poti sa ii spui ca termini relatia cu el si incearca sa uitu de el, desi nu va fi usor. succes

| deeea87 a răspuns:

Ai putea sa ii spui ca daca s`a suparat, a facut-o degeaba, pentru ca este vina lui. si daca mai vrea sa aveti in continuare o relatie fericita ar trebui sa o termine cu copilariile astea "de 2 bani"(sa te faca geloasa) si la sf ii spui ca astepti un raspuns. Sper sa iti prinda bine sfatul meu. am trecut si eu prin asta si cam asa am actionat, doar ca eu nu i-am sp ca ne despartim, noi am stat de vb intai si am discutat problema asta cu gelozia. Sper sa iti fi fost de ajutor. :* Succes

| pink10 a răspuns:

Tot el vrei sa te sune? laughing Prost ar fi, tu esti de vina nu elwinking

| Deĺααα a răspuns:

rolling on the floor))) cretina`s rolling on the floor)... ala era doar in caz ca vrei sa va impakati. big grin iarta`mabig grin am inteles eu gresit. blushing laughing)

greece12
| greece12 a răspuns:

Ca sa inteleg.Deci,azi prietenul tau te-a facut geloasa, tu te-ai infuriat si i-ai trimis mesaj ca s-a terminat.Pana aici e scor egal.Acum el nu a intrat pe mess si nici nu ti-a raspuns la mesaj.Ca n-a intrat pe mess poate fi o intamplare.Ca nu ti-a raspuns la mesaj, e de rau.Te fierbe si o face cu buna stiinta.Stie ca suferi si nu cauta sa remedieze situatia, provocata de el de fapt. Daca nu cauta sa te faca iar geloasa, nu s-ar fi intamplat nimic.In concluzie, nu-i trimite nici un alt mesaj, dar NICIUNUL.Si daca iti trimite el cumva, intreaba-l ce doreste si de ce nu e cu cea cu care avea treaba azi.Stapaneste-ti impulsivitatea si joaca-ti cartea bine. Oricat de rau iti pare, daca ii cauti acum in coarne si-i spui ca-ti pare rau, mereu va face la fel.Nu-i trimite mesaj.Invata sa astepti.Mult noroc.

| danky a răspuns:

Suna-l!

| Ady93 a răspuns:

"Stii ca glumeam nu?" laughing
Lasal o zii doua si zii ca a fost la nervi si ca nu ar trebui sa mai faca asa... sad