anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubitul meu are hepatita b de 1 an si ceva.eu fac sex cu el neprotejat si inca nu sa transmis boala la mine. mi-am facut analizele acum o saptamana si eu nu sunt bolnava. ce credeti? pe mine ma mira faptul ca timp de un an de zile nu sa transmis boala la mine

6 răspunsuri:
| Paula007 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa primesti un premiu pentru cea mai lipsita de creier fiinta a lunii februarie 2012 :-|

daca vrei sa mori, sunt atatea metode, mult mai simple si lipsite de complicatii- dar mai ales eficiente- decat sa asteptati ani in sir pana iei boala de la prietenul tau oh go on

te crezi tu poate intr-o sucita reincarnare a iubirii dintre Julieta si Romeo, dar de fapt sunteti doar idioti inconstienti, si asa veti ramane :-|

God!

| sanziana19 a răspuns (pentru Paula007):

Eu nu am zis ca vreau sa am acceasta boala, doar ca toti au spus ca se transmite prin cale sexuala iar noi nu ne protejam.pana acum 2 zile cand am facut eu vaccinul impotriva hepatitei.dar vroiam sa zic ca intr-un an nu ma contaminat cu boala lui. poate nu ai inteles ce am vrut eu sa zic.

| Alyceee a răspuns:

Eu ma mir de intrebarea pe care-ai pus-o pentru ca e ca si cum iti doresti sa capeti boala asta... rolling eyes

| anonimus24 a răspuns (pentru Alyceee):

Lasa-i ma in pace sunt tineri si se iubesc! viata e o cursa!

| anestiuta a răspuns:

Este chiar interesant...Hepatita B se poate lua si prin sarut, DAR depinde de organism. Adica tu poti avea virusul, dar poate nu se manifesta. De asemenea se poate sa fi facut vaccin in ultimii 7 ani.
Am auzit de persoane care s-au vindecat de hepatita B, mai greu, dupa un regim indelungat, dar acum pot manca aproape orice. De fapt, virusul ramane in ei si poate recidiva oricand, mai ales daca se streseaza sau fac abuzuri alimentare. De vina s-ar putea sa fie puterea de regenerare a ficatului (singurul organ care are aceasta proprietate). Ai grija de tine totusi. E pacat sa mananci in urmatorii ani doar legume si carne fiarta, tot ceea ce exclude oua, zahar, ulei, grasimi, lapte.

| andreiyoanna a răspuns:

Pai faza e ca eu cred ca se transmite prin sange nu?