| Lexi069 a întrebat:

Iubitul meu are un prieten foarte dragut, si uneori ma atrage foarte foarte tare. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Georgiana2905 a răspuns:

Si fostul meu iubit avea un prieten care era mai mult decat dragut. Ma atragea enorm dar atat. Hai sa spunem ca ma gandeam la el mai mult decat trebuia. Gandeste-te si tu ca baieti frumosi sunt la tot pasul, tentatii si tot asa. Tu fi cu capul pe umeri si nu pune punct unei relatii pentru prietenul sau ca nu te vei alege cu nimic. Asta sigur. Daca ar fi ceva ar fi dar cum suna : l-am lasat pentru prietenul sau. Ei sunt prieteni iar baietii, rar se cearta de la o fata. Renunta pana nu vei cadea prost in fata amandurora!

6 răspunsuri:
| thereforyou a răspuns:

Sa te sinucizi

| DEBrown a răspuns:

Sa o faceti in grupwinking

| virusake a răspuns:

Ramai cu cel care te atrage mai mult. big grin

| anaaa13 a răspuns:

Pai nu cred ca ar trebui sa-ti lasi prietenul pentru o simpla atractie fizica happy

| Alexzadon a răspuns:

Daca e dragut inseamna ca stie sa se poarte si cu o fata eu zic sa nu iti alegi un baiat doar ca e dragut oh go on dar daca tie iti place mai mult ca actualul ramai cu el

| DEBrown a răspuns:

Am uitat, sa-ti amintesc ceva. Intr-o relatie femeia trebuie sa fie frumoasa, barbatul nu, nu trebuie sa te atraga aspectul fizic la ei. Si o vorba care obisnuieste sa mi-o spuna bunica: "Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca Dracul!"